Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Αλμωπία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης - Της αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα

Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας

Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Προχθες το μεσημέρι σε χωριό της Αλμωπίας, ένα άτομο παριστάνοντας τον τεχνικό της ΔΕΗ, μπήκε στο σπίτι ηλικιωμένης με το πρόσχημα τεχνικών εργασιών.


Μετά, έπεισε την ηλικιωμένη να βάλει σε μαξιλαροθήκη χρήματα και πολύτιμα πράγματα, ώστε να είναι "προστατευμένα" από δήθεν κίνδυνο φωτιάς!


Το άτομο διέφυγε με όχημα μαζί με συνεργό του, έχοντας αφαιρέσει την μαξιλαροθήκη με χρηματικό ποσό 190 ευρώ και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ.




1 σχόλιο:

  1. όταν τα παιδιά λείπουν για δουλειές σε άλλα μέρη...η μοίρα των γέρων είναι αυτή...Μόνοι τους...στο χωριό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365