Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Φενγκ Σούι: Τρία πράγματα που θεωρείται ότι μπλοκάρουν την ευημερία στο σπίτι

Δείτε τρία πράγματα που πρέπει να προσέχετε σύμφωνα με το φενγκ σούι

Όσοι ασχολούνται και εμπιστεύονται το φένγκ σούι γνωρίζουν ότι μεγάλο ρόλο παίζει η διαρρύθμιση μέσα στο σπίτι. Θεωρείται λοιπόν ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να μπλοκάρουν την ευημερία στο χώρο σας.


Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αρχές του φενγκ σούι όλα τα πράγματα έχουν μια συγκεκριμένη θέση μέσα στο σπίτι που εξυπηρετούν έναν συγκεκριμένο σκοπό πέρα από αυτόν για τον οποίο έχουν δημιουργηθεί να υπηρετήσουν. Το ίδιο ισχύει και με τη δομική διάταξη των χώρων.

Δείτε τρία πράγματα που πρέπει να προσέχετε σύμφωνα με το φενγκ σούι…

#1 Τα ψεύτικα λουλούδια

Αν θέλετε να έχετε λουλούδια ή φυτά στο σπίτι σας τότε αυτά θα πρέπει να είναι αληθινά. Τα φυτά μέσα στο σπίτι βοηθούν την κίνηση του τσι και έτσι την καλή ενέργεια Προτιμήστε μεγάλα φυτά όπως κρίνα, μπαμπού και κάποια άλλα που ονομάζονται Jade. Αν το σπίτι σου είναι μικρό προτίμησε ένα μικρότερο φυτό. Φρόντισε τα φυτά σου να είναι υγιή και καλοποτισμένα και θα σου το ανταποδώσουν. Τα ψεύτικα λουλούδια θεωρούνται πηγή αρνητικής ενέργειας.

#2 Το μπλοκάρισμα στις πόρτες

Το φενγκ σούι λέει ότι δεν πρέπει να μπλοκάρουμε το οπτικό πεδίο προς τις πόρτες ή τα παράθυρα. Αν έχετε τοποθετήσει καθίσματα ή καναπέδες με την πλάτη στα σημεία εισόδου της ενέργειας, μπλοκάρετε τη ροή της.

#3 Σκούπες και σφουγγαρίστρες εκτός σπιτιού

Σύμφωνα με το φενγκ σούι οι σκούπες και οι σφουγγαρίστρες μπορεί να μεταφέρουν μέρος της αρνητικής ενέργειας που διώχνουν γι’αυτό φροντίστε να φυλάτε όλα αυτά τα εργαλεία καθαρισμού πάντα εκτός σπιτιού, ιδανικά κλεισμένες σε ένα ντουλάπι και μάλιστα σε ανάποδη θέση. Φροντίστε το ντουλάπι στο οποίο φυλάτε καθαριστικά σας, π.χ. ξεσκονόπανα κ.λ.π., να μην βρίσκεται στον χώρο όπου τρώτε, καθώς η τραπεζαρία συμβολίζει την τροφή και την ευημερία –δεν θέλετε να «καθαρίσετε» τα στοιχεία αυτά από την ζωή σας. Δεν πρέπει, όμως, να φυλάσσονται ούτε στην είσοδο του σπιτιού.

baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365