Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 12/1 Κριός 

Φρόντισε να είσαι ανοιχτή στις αλληλεπιδράσεις σου, σήμερα. Μπορεί να μην σε νοιάζει καθόλου αν φανεί στους άλλους πως φλερτάρεις. Αυτό που ξέρεις με σιγουριά, είναι πως έχεις βαθιά συναισθήματα και θέλεις να τα δείξεις εδώ και τώρα.
Γνωρίζεις παράλληλα το σέξι συγχρονισμό που επικρατεί αυτή την περίοδο, που σε ενθαρρύνει να εκφράσεις στον εραστή σου όσα αισθάνεσαι γι’ αυτόν. Αυτός σίγουρα θα τα αποδεχτεί με ευχαρίστηση. Γι’ αυτό προχώρα!

ζώδια ταύρος

Μπορεί να έχεις πολλές ερωτήσεις να κάνεις στο ταίρι σου.
Ο τρόπος που εξελίσσεται η σχέση σου και το βαθύ δέσιμο που επικρατεί ανάμεσά σας, θα διευκολύνει τη λήψη απαντήσεων.
Η ικανότητα που έχεις να συνδέεσαι με τα βαθύτερα συναισθήματά σου, διατηρεί τα πράγματα ισορροπημένα και φέρνει την ειλικρίνεια που απαιτείται στις μεταξύ σας συζητήσεις. Αυτό που δίνεις…αυτό παίρνεις.

ζώδια προβλέψεις 12/01 δίδυμοι

Αν θέλεις να νιώσεις απελευθερωμένη ερωτικά, τότε θα σε βοηθήσει η διαίσθησή σου. Ένα νέο κεφάλαιο θα ξεκινήσει σχετικά με το τι θέλεις και χρειάζεσαι….αλλά με πιο ξεκάθαρο μυαλό τώρα. Θα νιώσεις τη δημιουργικότητα και το πάθος να συνδυάζεται με τρόπους, που σε εμπνέουν να πας εκεί που η καρδιά σου δεν είχε πάει ποτέ πριν. Σε περιμένουν ρομαντικές περιπέτειες….ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου.

ζώδια καρκίνος

Εμπιστέψου την ικανότητα που έχεις να μπορείς να κοιτάζεις πέρα από το προφανές στη ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου τώρα. Μπορεί να δημιουργηθεί μεγαλύτερη κατανόηση ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Άφησε να εξελιχθούν όλα φυσικά…. με το δικό τους τρόπο! Προσφέρονται παθιασμένες ανταμοιβές αν συνδεθείς με το σέξι αυθορμητισμό σου – και πιθανώς με έναν ανανεωμένο παθιασμένο σκοπό. Και τα δύο προσφέρονται τώρα. 

ζώδια προβλέψεις 12/01 λέων

Μπορεί να έχεις πιο ξεκάθαρη προοπτική για την ερωτική σου ζωή. Η επίτευξη μιας συγκεκριμένης βελτίωσης στη σχέση σου ή η μετατροπή των αβέβαιων ή αρνητικών καταστάσεων σε κάτι θετικό, θα είναι αισθητά ευκολότερη. Έχεις άφθονη αισιοδοξία για να κάνεις την ερωτική σου ζωή, όπως επιθυμείς. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να συνδυάσει τη θετικότητα και την ειλικρίνεια με υπέροχα σέξι τρόπους….εσύ μπορείς!

ζώδια παρθένος

Με την Αφροδίτη και τη Σελήνη να επηρεάζει την αγάπη και τον ρομαντισμό, θα κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες της καρδιάς σου. Αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει στον διαχωρισμό της πραγματικότητας από τη φαντασία και της ουτοπίας…από όσα λαχταράς να βιώσεις ερωτικά. Κοιτάζοντας βαθιά μέσα σου, θα ανακαλύψεις τι θέλεις τι χρειάζεσαι και τι μπορεί να πραγματοποιηθεί, για να υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη και οικειότητα ανάμεσά σας. 

ζώδια προβλέψεις 12/01 ζυγός

Ευγένεια και λεπτότητα είναι οι δύο σέξι ιδιότητες που φέρνεις στη σχέση σου. Αν όμως αισθάνεσαι την επιθυμία να εκφραστείς με διαφορετικό ή μοναδικό τρόπο, τότε επιχείρησέ το. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, κάτι εξαιρετικό ξεδιπλώνεται τώρα με τον εραστή σου. Σύντομα, θα ανακαλύψεις, πόσο βαθύς έχει γίνει αυτός ο δεσμός.

ζώδια σκορπιός

Αυτό που φαινόταν αδρανές στα ερωτικά σου θα γίνει από δω και πέρα, εκπληκτικά ενεργό. Υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ διαίσθησης και συναισθημάτων…γι’ αυτό εμπιστέψου και τα δύο. Όμως το πραγματικό σου εισιτήριο στο πάθος, περιλαμβάνει την ανταλλαγή σκέψεων ή συναισθημάτων που είχες προσπαθήσει να κρύψεις. Όχι μόνο θα το εκτιμήσει ή θα το λατρέψει αυτό ο εραστής σου, αλλά κι εσύ θα αισθανθείς ένα βάρος να φεύγει από πάνω σου… αν το κάνεις. 


ζώδια τοξότης

Οι μπερδεμένες σκέψεις και τα μυστηριώδη συναισθήματα θα αρχίσουν να έχουν νόημα τώρα. Μπορεί να δεις κάτι στην ερωτική σου ζωή πιο ξεκάθαρα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ή την ενίσχυση του δεσμού σου, με περισσότερους από έναν τρόπους. Όμως η αντίληψή σου για τη μεγαλύτερη εικόνα που ξετυλίγεται ανάμεσά σας, χρειάζεται περισσότερη προσοχή. Πίστεψέ την… γιατί είναι ακριβής.

ζώδια αιγόκερως

Θα υπάρχει αρκετή μαγεία στις αλληλεπιδράσεις με το ταίρι σου τώρα. Η Σελήνη και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σε ενθαρρύνουν να βρεις ένα βαθύτερο νόημα και σκοπό… σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Αν είσαι ελεύθερη, θα εκπέμπεις μια νέα, σίγουρη και σέξι αύρα. Αν είσαι σε σχέση…. υπενθυμίζοντας στο σύντροφό σου πόσο ξεχωριστός είναι για σένα, θα καταφέρεις να αυξήσεις με θαυμάσιο τρόπο το πάθος ανάμεσά σας. 

ζώδια υδροχόος

Ο σύντροφός σου, μπορεί να είναι ιδανική πηγή άνεσης με πολλούς τρόπους τώρα. Αν περνάς χρόνο μαζί του μακριά από τους φίλους σας, θα νιώσεις ηρεμία και χαρά. Επέτρεψε στις ώριμες στιγμές με το αντικείμενο του πάθους σου, να δημιουργήσουν ένα μαγικό και σέξι συγχρονισμό. Η αγάπη έχει μια γλυκιά και απαλή χροιά αυτή τη στιγμή – και τίποτα δεν θα είναι πιο παρηγορητικό ή καθησυχαστικό.

ζώδια ιχθύες

Θα αντιμετωπίσεις τη λεπτή και μυστηριώδη ενέργεια στη σχέση σου τώρα. Προσπάθησε όμως να μη τη μπερδέψεις και σου φανεί περίπλοκη ή μπερδεμένη. Κάτι αλλάζει αναμφίβολα ανάμεσά σας. Όμως όλα τα σημάδια και οι ενδείξεις που χρειάζεσαι είναι εκεί, ακόμα κι αν δεν τα βλέπεις. Αυτό είναι το υλικό από το οποίο δημιουργούνται μαγικές στιγμές. Άφησέ τες να αναδυθούν…. όσο μπορούν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365