Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Αλμωπία: Σημαντική ανακοίνωση Αντιδημαρχίας Πολιτικής Προστασίας

Ανακοίνωση

Η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική από τα ξημερώματα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας. Υπάρχει συνεχής ενημέρωση από τους προέδρους όλων των κοινοτήτων για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τους ισχυρούς ανέμους και τη χιονόπτωση κυρίως στα ορεινά χωριά του Δήμου μας.


Προκλήθηκαν πολλές πτώσεις δέντρων, τα οποία έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια. 

Επίσης, έχουν προμηθευτεί με αλάτι οι σχολικές μονάδες των ορεινών κοινοτήτων  ώστε  να μην υπάρξουν προβλήματα στα προαύλιά τους. 

Για τη δική σας ασφάλεια, παρακαλούμε όσο διαρκούν τα καιρικά φαινόμενα :

Ασφαλίστε αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τον άνεμο ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.


Περιοριστείτε στις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις.


Στερεώστε τις διαφημιστικές πινακίδες που τυχόν έχετε αναρτήσει.


Ασφαλίστε τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού ή του χώρου εργασίας σας.


Αποφύγετε τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).



Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΝΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ


3 σχόλια:

  1. Τα σχολεία γιατί τα κλεισατε? Οι παππούδες είναι ηλικιωμένοι : άρα ευπαθείς ομάδες...και αρκετές μητέρες εργάζονται όπως και οι πατεράδες...Ποιός σας στα κρατάει ρε παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρθε καιροσ να μασ κανουν κουμαντο οι υλοτομοι απο τουσ προμαχουσ καημενη αλμωπια το επιπεδο σου καληνηχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ας ετοιμαζόμαστε να αναχωρήσουμε κύριοι.Ο τόπος μετατρέπεται σε τόπο υποβάθμισης .Διοικούν όσοι έχουν θράσος και όχι οι άξιοι.Κρίμα.Κάποτε η Αλμωπία είχε ενδιαφέροντα άτομα που μάλλον , ή έφυγαν ή κρύφτηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365