Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Προσοχή στο οδικό δίκτυο της Πέλλας - Ανακοίνωση από την Περιφέρεια

Δελτίο Τύπου

Μετά από την χιονόπτωση και εξαιτίας των  ιδιαίτερα χαμηλών  θερμοκρασιών που παρατηρούνται, οι πολίτες χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους (εντός των αστικών περιοχών, στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο). 


Το οδικό δίκτυο της ΠΕ Πέλλας παραμένει ανοικτό σε όλους τους δρόμους. Η επικινδυνότητα όμως αυξάνεται, ιδίως κατά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες καθώς, επίσης, και στις ορεινές περιοχές και δρόμους με μεγαλύτερη κλίση και συνεχείς στροφές. 


Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Παρά το γεγονός ότι οι αλατιέρες της αναδόχου εταιρείας ρίχνουν τις βραδινές ώρες αλάτι στο οδικό δίκτυο, ο ισχυρός παγετός, δημιουργεί  ιδιαίτερες δυσκολίες στη ζωή μας και τις μετακινήσεις μας. Χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και  να μείνουμε ασφαλείς. Η αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων είναι σημαντική, καθώς ο παγετός δημιουργεί απρόβλεπτες συνθήκες επικινδυνότητας.». 


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365