Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Άρχισαν οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο της Έδεσσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Στο νοσοκομείο Έδεσσας ξεκίνησαν χθες από τις 8 το πρωί οι εμβολιασμοί ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Κατά τη προχθεσινή ημέρα παρέλαβαν 200 δόσεις εμβολίων ενώ σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου θα παραλάβουν άλλες 150 δόσεις.


Συνολικά από τους 460 εργαζόμενους θα εμβολιαστούν σε πρώτη φάση οι 350. Οι υγιεινομικοί που έχουν νοσήσει δεν θα εμβολιαστούν στην πρώτη περίοδο των εμβολιασμών. Ιατροί και νοσηλευτές δίνουν το παράδειγμα και κάνουν έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα, να εμβολιαστούν και εύχονται να επιστρέψει η κανονικότητα στις ζωές μας.


Δείτε το βίντεο:




1 σχόλιο:

  1. Εντάξει μας τα έπρηξε η ξανθιά για το πόσο καλά είναι τα εμβόλια.... Ας ρωτήσει και τη γυναίκα του υποδιοικητή που διασωληνώθηκε μετά το εμβόλιο. Αν είναι να κάνεις το σταυρό σου πριν το κάνεις για να μη πάθεις αναφυλακτικο σοκ, και αυτός που ήθελε να το κάνει θα το ξανασκεφτει. Δε φταίνε γενικά τα εμβόλια, αλλά η βιασύνη να κυκλοφορήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365