Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Πλατανάκια Σωσάνδρας: Πολίτης μάζεψε τα σκουπίδια που άφησαν νωρίτερα ανεγκέφαλοι νεαροί (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Ένα περιστατικό που δείχνει και τις δύο όψεις του νομίσματος συνέβη στα Πλατανάκια της Σωσάνδρας.


Η άσχημη όψη είναι πως μία παρέα νεαρών, χωρίς την παραμικρή παιδεία, έφτασαν στο σημείο με 4 - 5 μηχανάκια και έκατσαν σε ένα από τα κιόσκια που υπάρχουν στο χώρο. Φεύγοντας όμως άφησαν το κιόσκι γεμάτο σκουπίδια.


Η καλή όψη είναι πως το περιστατικό αντιλήφθηκε ένας ευσυνείδητος πολίτης, ο οποίος όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες μάζεψε και πέταξε σε κάδους τα σκουπίδια που άφησαν λίγο νωρίτερα οι ανεγκέφαλοι νεαροί. Μάλιστα φεύγοντας κρέμασε μία σακούλα στο συγκεκριμένο κιόσκι, ούτως ώστε αν το ξανα επισκεφθούν, να ρίξουν μέσα τα σκουπίδια τους.


Δυστυχώς είναι ένα ακόμα από τα πολλά καθημερινά περιστατικά που συμβαίνουν την περιοχή μας. Με νεαρά και όχι μόνο άτομα, χωρίς την παραμικρή παιδεία, να έχουν κάνει την φύση, αλλά και κοινόχρηστους χώρους σκουπιδότοπους. Απαράδεκτες και ανεγκέφαλες συμπεριφορές.


Δείτε τις φωτό:






6 σχόλια:

  1. απαράδεκτες εικονες παντου. η παιδεια που υπαρχει σε αυτο το τοπο ειναι τραγικα γαμηλού επιπέδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάποτε οι γονείς έδιναν προοπτικές στα παιδιά τους...τώρα πολλοί γονείς ειναι χειρότεροι απ τα παιδιά.Γιατί? γιατί κάνουν παιδιά χωρίς τις προυποθέσεις που υπάρχουν...Και ότι γίνει...και γίνεται χάλια η δουλειά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα μωρέ παιδιά είναι τι να κάνουμε
    Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη απάντηση αν τους κάνεις παρατήρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκάσε γιατί μόνο μόνο μιλάς τραβα μάζεψε κανένα σκουπίδι και άσε τα παιδακια υσηχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Σωσανδρα δυστυχώς δεν είναι μόνο τα παιδιά είναι και γονείς και παππούδες που πετανανε σκουπίδια όπου βρουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365