Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Ένα ακόμη συγκοινωνιακό έργο της ΠΕ Πέλλας παραδίδεται σε κυκλοφορία (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Ακόμη ένα έργο που αφορά τη βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο της ΠΕ Πέλλας ολοκληρώθηκε αυτές τις ημέρες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το έργο «Συντήρηση της παλαιάς Εθνικής οδού Έδεσσας-Φλώρινας, στην περιοχή των Ξανθογείων», με προϋπολογισμό 615.000 ευρώ. 


Περιλαμβάνονταν εργασίες ασφαλτόστρωσης, καθαρισμού των πρανών, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, πινακίδων, καθώς επίσης και εργασίες διαγράμμισης της οδού. 


Μετά από την αυτοψία που έκανε στο έργο μαζί με την επιβλέπουσα του κ Ελπίδα Κολοβού,  σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής δήλωσε:

 

«Είναι ένα έργο στο πλαίσιο του ενδιαφέροντός μας για τη βελτίωση των οδικών συνθηκών για τους συμπολίτες μας στην περιοχή του ορεινού όγκου της Έδεσσας, η οποία ταυτόχρονα αποτελεί έναν σημαντικό τουριστικό πόλο της Πέλλας. Παράλληλα, μας ενδιαφέρει να βελτιώσουμε την οδική ασφάλεια στην επικοινωνία μας με τους γειτονικούς νομούς. Το Τεχνικό Πρόγραμμα που υλοποιούμε, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και με τη νέα Χρονιά, θα μπουν κι άλλα έργα, σύμφωνα με τις τοπικές ανάγκες που συζητούμε με τους Δήμους». 






2 σχόλια:

  1. Δρόμο για Θεσσαλονίκη θέλουμε, όλα τα άλλα είναι χάνδρες και καθρεφτάκια για ιθαγενείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο! Ένα ακόμη έργο ..... τά άλλα που γίνανε να πάμε να τα χαρούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365