Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Αλμωπία: Επιστολή του Ακρίτα Σωσάνδρας με σοβαρές καταγγελίες κατά του Δήμου και της Τεχνικής Υπηρεσίας

Διαβάστε την επιστολή του Δ.Σ. του Ακρίτα Σωσάνδρας προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση

Διαβάστε την επιστολή του Δ.Σ. του Ακρίτα Σωσάνδρας προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, με σοβαρές καταγγελίες για την στάση της Δημοτικής Αρχής και την ολιγωρία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, με αφορμή ένα εγκεκριμένο κονδύλιο προκειμένου να κατασκευαστεί κερκίδα στο δημοτικό γήπεδο της Σωσάνδρας, αλλά και για τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίστηκαν οι εκπρόσωποι του συλλόγου από υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας.


Κύριε Δήμαρχε.


Αφορμή για την επιστολή μας  αυτή αποτελεί το γεγονός ότι ενώ από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου αθλητισμού υπάρχει  εδώ και ενάμησι έτος εγκεκριμένο κονδύλιο προκειμένου να κατασκευαστεί  κερκίδα στο δημοτικό γήπεδο της Σωσάνδρας, ο Δήμος και οι αρμόδιες υπηρεσίες του αρνούνται πεισματικά να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια προκειμένου να ξεκινήσει η εκτέλεση του έργου. 


Όπως σας έχουμε ενημερώσει επανειλημμένα και δια ζώσης, έχουμε προβεί με ατομική μας πρωτοβουλία και έξοδα σε όλες τις ενέργειες που ήταν ανθρωπίνως δυνατό για την υλοποίηση του έργου, συμπεριλαμβανομένης της διεκπεραίωσης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του οικοπέδου, της εκπόνησης αρχιτεκτονικών και στατικών μελετών καθώς και οτιδήποτε άλλου μας ζητήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες σας προκειμένου να αποφορτίσουμε τον “φόρτο” εργασίας που αυτές επικαλέστηκαν. Παρόλα αυτά το έργο εξακολουθεί να βρίσκεται σε τέλμα με την αρμόδια υπηρεσία να αρνείται να προβεί σε οποιαδήποτε  περαιτέρω ενέργεια.  


Δεδομένων όλων των παραπάνω σας απευθύνουμε τα παρακάτω ερωτήματα:

1) Η μη υλοποίηση του έργου αποτελεί προσωπική πολιτική σας απόφαση ή οφείλεται αποκλειστικά στην οκνηρία και την ανικανότητα της αρμόδιας υπηρεσίας;  Σας  επισημαίνουμε ότι οποιαδήποτε επίκληση φόρτου εργασίας ή της πανδημίας σε αυτό το στάδιο θα  την εκλάβουμε αποκλειστικά ως ένδειξη πολιτικής φαιδρότητας και εμπαιγμού από μέρους σας  δεδομένου ότι αρκεί ένας απολογισμός έργου για να τα καταρρίψει.

2) Ο εμπαιγμός, η λοιδορία και ο δεσποτικός δημοσιοϋπαλληλικός αυταρχισμός με τον οποίον αντιμετωπίστηκαν οι εκπρόσωποι του συλλόγου μας από διοικητικό στέλεχος της τεχνικής υπηρεσίας, γεγονός  για το οποίο είσαστε ήδη ενήμερος αποτελεί  πάγιο και αποδεκτό από εσάς κώδικα συμπεριφοράς της δημοτικής σας αρχής απέναντι στους πολίτες – δημότες;

3) Ποιός είναι αρμόδιος ή σε ποιόν έχει ανατεθεί η διεκπεραίωση του έργου; Σας παρακαλούμε η απάντησή σας να είναι ονομαστική δεδομένου ότι λόγω της επικείμενης απώλειας του κονδυλίου θα ακολουθήσει δια της νομικής οδού η αναζήτηση των ανάλογων αστικών ευθυνών.  


Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που δεν μας απαντήσετε εγκαίρως στα ερωτήματα μας αυτό θα το εκλάβουμε ως σιωπηλή αποδοχή του αρχικού ισχυρισμού του πρώτου ερωτήματος και θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία του έννομου συμφέροντος του συλλόγου μας και των δημοτών της τοπικής κοινότητας του χωριού μας.  


Με την ευχή το νέο έτος να είναι δημιουργικότερο από το προηγούμενο.


Το  Δ.Σ. του Ακρίτα Σωσάνδρας



19 σχόλια:

  1. η τεχνικη υπηρεσια ειναι μια ζωη προβληματα και οχι λύσει. η συμπεριφορα των υπαλλήλων απαράδεκτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δίμηνα που βάλατε ενάμιση χρόνο τώρα απο μια βιδα να βιδωνανε θα ειχε τελειώσει το έργο

      Διαγραφή
  2. Μπατση από την Σωσάνδρα περνάς κάθε μέρα, από την Σωσάνδρα πήρες 80%. Ξεχνάς. Οσο για τους υπαλλήλους η συμπεριφορά απαράδεκτη. Δεν θέλουν να δουλέψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τεχνικη υπηρεσια του Δημου Αλμωπιας ειναι μια διαχρονικη πληγη για οσους πέρασαν Δήμαρχοι και ενας απο τους λόγους για τον οποίο δεν παει μπροστά η περιοχη. Εχουν χαθει εκατομμυρια ευρω και δεκαδες εργα επειδή δεν "προλαβαν" να κανουν τις αναλογες μελέτες. Ενα σοβαρο θεμα που καλο ειναι κυριε του 365 να ερευνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ρε αγαθιάρηδες, με Μπάτση και Βέσκο στα πράματα περιμένετε να πέσει χρήμα στη Σωσάνδρα; Είναι και ζοχαδιασμένοι τώρα που κλείσαν τα λουτρά και δεν μπορούν να βολέψουν και κανά δικό τους παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί πίνουν καφέ και αν ανοίξεις και μπεις γυρίζουν ολοι και σε κοιτάνε σαν εξωγήινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μη μασάς Μπάτση, ξέρεις εσύ. Η Μακεδονία είναι ελληνική και για όλα φταίει ο Σύριζας. Χαχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιδια παστα προμαχοι κ σωσανδρα αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μάθετε να μη τους ψηφίζετε αλλη φορα, δεν πηρατε το μαθημα σας. Να δουμε μετα αν δεν ξανα βγουν καποιοι πως θα κατεβουν απ το καλαμι που εχουν καβαλημενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τεχνικη Υπηρεσια Δημου Αλμωπιας διαχρονικα ανυπαρκτη, μακαρι να μπορουσαν να αντικατασταθουν οι περισσοτεροι υπαλληλοι εκει μεσα και το λεω μετα λογου γνωσεως... Αυτο σε συνδιασμο με τις, στη καλυτερη περιπτωση, μετριες θητειες ολων οσοι εκλεχτηκαν ολα τα προηγουμενα χρονια εχει ως αποτελεσμα το πολυ χαμηλο επιπεδο υποδομων της Αλμωπιας... Φυσικα σε ολα αυτα βοηθα και η δικη μας νοοτροπια η οποια ειναι πολυ κακη...
    Αν δεν αλλαξουν ολα αυτα δεν υπαρχει περιπτωση να εχουμε καλυτερο μελλον ως τοπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου. αντι για λύσεις έβρισκε συνέχεια προβλημα. ενω το πρόβλημα ειναι οι ιδιοι τους εκει μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν απο κάτι πονάει ο δήμος μας είναι η τεχνική υπηρεσία μας 200 χρονια πίσω είναι δεν ασχολούνται με τπτ και απλα καταπίνουν δημάρχους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσείς εκεί στον Άκριτα πλάκα έχετε, αλήθεια περιμένετε από τον Δήμαρχο να περπατήσει το έργο σας; 1,5 χρόνο στη διοίκηση του Δήμου έχουμε να θυμόμαστε το απόλυτο τίποτα που έχει καταφέρει. Μη περιμένετε άδικα. Φιλικά αλλά 2,5 χρόνια έμειναν που θα πάει θε περάσουν, θα έρθουν καλύτερες μέρες για την Αλμωπία όταν ξεκουμπιστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί γκρινιάζετε ρε; Σάματις καναν και τίποτα άλλο και δεν κάναν το δικό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΑΤΕ.
    ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ. ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτός που έχει εξαπατηθεί δύο φορές από τον ίδιο άνθρωπο, είναι συνεργός στην απάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών σχεδόν όλοι τον ψηφισατε,λουστητε τον τώρα.Και στο ντέρμπι να σηκώσετε σημαιάκια ν.δ και πανό Κούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε άλλους δήμους η τεχνική υπηρεσία πετάει, εδώ όταν μπαίνει ο δήμαρχος, ο όποιος δήμαρχος τον γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια. Γιατί όλοι τους φοβούνται. Φοβούνται οι αιρετοί τους υπαλλήλους αυτή είναι η αλήθεια. Δεν λογαριάζουν δήμαρχος, άσε τούς αντιδήμαρχους τους έχουν για σφαλιάρες.και ένας δύο που προσπάθειαν να βάλουν στην θέση τούς υπαλλήλους τους έφαγε η μαρμάγκα. Θυμάστε τον Λεμονιδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η τεχνική υπηρεσία να βάλει το καλό του τόπου πάνω απ την προσωπική τους ευθύνη που δεν πείθει κανέναν. Εάν δεν προχωράνε τα αθλητικά έργα ας παραιτηθούν απ την τεχνική κι ας πάνε καθαρίστριες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365