Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 30/1 Κριός 


Αν νιώθεις πως κάτι έχει «παγώσει» ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου τελευταία, τότε θα επερχόμενα γεγονότα θα σε καθησυχάσουν. Μπορεί μια συζήτηση με τον αγαπημένο σου να οδηγήσει σε μια λύση που θα φέρει περισσότερη σπίθα στο δεσμό σας.
Αν θέλεις να εξελιχθεί η σχέση σου, άνοιξε το μυαλό σου…. στις απαντήσεις και τις ιδέες που σου ζητούν να τις εντοπίσεις και να τις εφαρμόσεις.

ζώδια ταύρος

Όσο περισσότερη αγάπη και στοργή προσφέρεις στον αγαπημένο σου, τόσο πιο εμπνευσμένος θα νιώσει!
Άφησε αυτό το κύμα θετικότητας που προσπαθεί να διεισδύσει στον συναισθηματικό σου κόσμο, να το κάνει. Θα βοηθήσει στο να σκεφτείς πολλές ρομαντικές ιδέες.
Αν ανοιχτείς περισσότερο στο ταίρι σου, αυτό θα δημιουργήσει μεγαλύτερη οικειότητα ανάμεσά σας. Το μόνο που χρειάζεται….είναι να παραμείνεις αισιόδοξη. 

ζώδια προβλέψεις 30/01 δίδυμοι

Μην ντρέπεστε να τολμήσεις ή να διακινδυνεύσεις στα ερωτικά σου. Η αγάπη δεν πρέπει να θεωρείται πολυτέλεια που απολαμβάνουν όλοι οι άλλοι σε βαθύτερο ή συχνότερο επίπεδο, από σένα. Γι’ αυτό τόλμησε κάτι που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο γρήγορα. Μπορεί να υπάρχει κάποιος που επιθυμεί ν’ ακούσει τις προτάσεις σου. Ίσως να σου αρέσουν και μερικές δικές του!

ζώδια καρκίνος

Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, ένα τυχερό άτομο θα ανακαλύψει το υπέροχο πάθος που έχεις. Η σελήνη στο ζώδιό σου σε παροτρύνει να περάσεις μια γραμμή, με τρόπο που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής. Να είσαι λιγότερο επιφυλακτική σε κάποιους φυσικούς περιορισμούς ή εμπόδια…και περισσότερο ανοιχτόμυαλη….. για ν’ αξιοποιήσεις το άφθονο πάθος. Είναι καιρός να το χρησιμοποιήσεις γενναιόδωρα! 

ζώδια προβλέψεις 30/01 λέων

Αγκάλιασε ένα νέο ερωτικό όραμα που προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου τώρα. Μπορεί να έχει ασυνήθιστες ιδιότητες, αλλά μπορεί να είναι αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο! Οι προηγούμενοι δοκιμασμένοι τρόποι για να εκφράσεις ό, τι υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά σου είναι εδώ…. και περιμένουν ν’ αφήσεις πίσω σου το παρελθόν για να ξεκινήσεις. Με την καινούργια εποχή που ξεδιπλώνεται, όλα είναι δυνατά στην ερωτική σου ζωή τώρα! 

ζώδια παρθένος

Οι ιδέες ή οι συμβουλές που προσφέρεις στον εραστή σου ίσως είναι περισσότερο εκτεταμένες από ό,τι νομίζεις. Αν θέλεις να σου δείξει την εκτίμησή του, τότε φρόντισε να είναι αμφίδρομο το άνοιγμα για να εξαφανιστούν τα εμπόδια που υπάρχουν ανάμεσά σας. Σίγουρα δεν προσφέρεις την υποστήριξή σου αναμένοντας ανταμοιβές ή μετάλλια. Αλλά όταν η ευγνωμοσύνη είναι εγκάρδια, αυθεντική και την αξίζεις, μπορείς να την αποδεχτείς με ευγένεια. 

ζώδια προβλέψεις 30/01 ζυγός

Η καταστολή των συναισθημάτων σου θα σου φανεί απαραίτητη και λογική. Όμως η ερωτική σου ζωή χρειάζεται να εκτιμηθεί ορθολογικά. Σύντομα θα μπορέσεις να απελευθερώσεις ό, τι κρατούσες θαμμένο μέσα σου. Ακόμα κι αν αργήσεις να μιλήσεις για τα αισθήματά σου, είναι καλύτερο από το να μην τα εκφράσεις καθόλου. Δώσε σ’ ένα φαινομενικά σοβαρό ζήτημα την προσοχή που χρειάζεται. Τότε θα καταλάβεις, πως ένα δράμα θα είναι βραχύβιο.

ζώδια σκορπιός

Η Σελήνη επηρεάζει την περιπέτεια, ενισχύοντας τα ρομαντικά συναισθήματα και την επιθυμία για γλυκές, νέες εμπειρίες. Παρόλο που έχεις λίγο χρόνο για να εξερευνήσεις διαφορετικούς τρόπους με τον αγαπημένο σου, τίποτα δεν σας εμποδίζει να σχεδιάσετε μαζί, μια συναρπαστική περιπέτεια. Αν είσαι ελεύθερη, σχεδίασε κάτι τολμηρό…έχοντας κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό σου! 

ζώδια τοξότης

Συλλογίσου τις νέες δυνατότητες, επειδή αυτές μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τι είναι αξιόπιστο και απτό στα ερωτικά σου. Η σαφήνεια είναι ένα ουσιαστικό συστατικό για την πρόοδο της σχέσης σου. Όμως τα εμπνευσμένα σου οράματα, θα πρέπει να είναι πιο προσγειωμένα. Αν διαχωρίσεις την ουτοπία από την πραγματικότητα, θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. 

ζώδια αιγόκερως

Αν η καρδιά σου θέλει να γεμίσει με αγάπη κι αισιοδοξία, τότε μην της κλείνεις το δρόμο! Ανεξάρτητα από την χαώδη κατάσταση που επικρατεί τώρα στην ερωτική σου ζωή, θα μπορούσες να μαγνητίσεις άφθονη αγάπη και υποστήριξη. Αν αγκαλιάσεις ό, τι έρχεται στο δρόμου σου, θα γίνει πιο έντονη την επιθυμία σου να προσφέρεις. Γι’ αυτό άφησε τις άμυνές σου κι άνοιξε το μυαλό σου. Τότε, θα ανοίξει και η καρδιά σου!

ζώδια υδροχόος

Η ανοιχτή σκέψη οδηγεί σε νέες ερωτικές εμπειρίες. Αν είσαι σε σχέση θα ενθουσιαστείς με την ιδέα να περιπλανηθείς σε άγνωστα εδάφη με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερη θα καταλάβεις πως η συνεργασία με κάποιο άτομο, μπορεί να οδηγήσει σε κάτι περισσότερο. Δες πώς ο συνδυασμός φαντασίας και ομαδικής εργασίας μπορεί να διπλασιάσει τώρα τις δυνατότητές σου! 

ζώδια ιχθύες

Οι δημιουργικοί τρόποι θα σε βοηθήσουν να φέρεις μια νέα σπίθα στον συναισθηματικό κόσμο σου τώρα. Η δημιουργία ή η ενίσχυση του δεσμού σου, μπορεί να χρειαστεί μια ανιδιοτελή, γενναιόδωρη χειρονομία από την πλευρά σου. Αν όμως εστιάζεις μόνο σ’ αυτά που έχεις κι όχι σ’ αυτά που λείπουν από τη σχέση σου, τότε θα δεις τη σχέση σου, από διαφορετική και πιο θετική οπτική γωνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365