Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Λουτρά Πόζαρ: Δεν πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο για σήμερα Δ.Σ. - Ερωτήματα για την στάση της διοίκησης

Στο Δ.Σ. των Λουτρών δεν υπάρχει ακόμα πρόσβαση για τα Μ.Μ.Ε.

Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ ήταν προγραμματισμένο για σήμερα στην 1 το μεσημέρι.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Aridaia365, παρά το γεγονός ότι υπήρχε προγραμματισμένο μέσω τηλεδιάσκεψης Δ.Σ. για την 1 το μεσημέρι, τα μέλη τα οποία ανέμεναν να ξεκινήσει η διαδικασία, ενημερώθηκαν μέσω mail, ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ από την προγραμματισμένη έναρξη, πως εξαιτίας άλλων υποχρεώσεων του Δημάρχου και Προέδρου των Λουτρών Χρήστου Μπάτση, δεν θα πραγματοποιηθεί την προκαθορισμένη ώρα, αλλά στις 5 το απόγευμα.


Τελικά ούτε στις 5 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση, χωρίς μάλιστα να υπάρχει περαιτέρω ενημέρωση στα μέλη. Με αυτό τον τρόπο απαξιώθηκε ο θεσμός του Δ.Σ. μιας μεγάλης επιχείρησης, όπως τα Λουτρά Πόζαρ, προκαλώντας πολλά ερωτήματα για την στάση της διοίκησης προς τα υπόλοιπα μέλη.


Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και κατά το παρελθόν. 


Στο Δ.Σ. των Λουτρών δεν υπάρχει ακόμα πρόσβαση για τα Μ.Μ.Ε. παρά τις εξαγγελίες της Δημοτικής Αρχής για το αντίθετο.

3 σχόλια:

  1. ρε σεις ,να ούμε δεν έγινε και κάτι να ούμε.Έτσι να περνάνε τα πράγματα και ο μισθός να πέφτει σε αντιδημάρχους αντιπροέδρους και λοιπούς να ούμε.Τώρα λίγο πάνω λίγο κάτω...τι να κάνουμε? δεν είμαστε και μορφωμένοι άνθρωποι να ούμε...
    Υγ.Μην κάνεις ποτέ σοβαρό διάλογο με αμόρφωτο άνθρωπο θα σε νικήσει γιατί η βλακεία είναι αήττητη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν εσύ που υποτίθεται ξέρεις γράμματα είσαι μορφωμένος τότε κρίμα στους δασκάλους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην φοβάσαι κύριε 6:27 ,ελάχιστοι πραγματικά μορφωμένοι έχουν απομείνει στην αλμωπία και στην Πέλλα γενικότερα....Δεν επιβιώνει εύκολα ο μορφωμένος εδω..ο τόπος μας έχει πολλούς συνταξιούχους απ τα 50-55 που αντι να νιώθουν ένοχοι θα σου πουν και άποψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365