Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Αγροτικό Σύλλογο Δήμου Πέλλας

Δελτίο Τύπου

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του στα Γιαννιτσά το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Πέλλας, οι οποίοι του μετέφεραν αιτήματα του κλάδου καθώς και πιθανές λύσεις ώστε να αμβλυνθούν οι ιδιαίτερα σοβαρές επιπτώσεις της πανδημίας στην αγροτική παραγωγή.


Το κυριότερο θέμα σε αυτή τη χρονική στιγμή είναι η ενίσχυση στο βαμβάκι. Παρότι η πανδημία δεν επηρεάζει άμεσα την παραγωγή, η χαμηλή ζήτηση που υπάρχει λόγω της κλειστής οικονομίας, της αργίας των κλωστηρίων και της μειωμένης λειτουργίας των καταστημάτων, έχει ως αποτέλεσμα η τιμή φέτος να κυμαίνεται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.


Επιπλέον, στη συνάντηση συζητήθηκαν γενικότερα θέματα του κλάδου, όπως το αγροτικό πετρέλαιο, η λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ, τα σχέδια βελτίωσης, η νέα ΚΑΠ, αλλά και το ζήτημα της ζάχαρης και των τευτλοπαραγωγών.


Από τη μεριά του ο Λάκης Βασιλειάδης δεσμεύτηκε να μεταφέρει άμεσα τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους στη νέα ηγεσία του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Άλλωστε έχει ήδη προχωρήσει σε ενέργειες αναφορικά με κάποια από τα θέματα που συζητήθηκαν, είτε μέσω παρεμβάσεων, είτε μέσω της διαδικασίας του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365