Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Καζάνι που βράζει η Σωσάνδρα για την κερκίδα - Πρωτοφανής αδιαφορία και κωλυσιεργία της τεχνικής υπηρεσίας

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις

Προβληματισμό και οργή έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Σωσάνδρας η απόφαση της δημοτικής αρχής να μην συμπεριλάβει στα θέματα του προσεχούς δημοτικού συμβουλίου το αίτημα του τοπικού συμβουλίου του χωρίου το οποίο αφορά τον απολογισμό έργου και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της ανέγερσης κερκίδας στο δημοτικό γήπεδο της Σωσάνδρας από την τεχνική υπηρεσία του δήμου. 


Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν τόσο ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δημήτρης Καραμήτσος, όσο και ο πρόεδρος του Α.Σ. Πολυνείκης Δούκης με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Βέσκο, έλαβαν αμφότεροι ως απάντηση ότι δίνεται πίστωση χρόνου στην αρμόδια υπηρεσία για να συντάξει την απάντησή της, καθώς και ότι υπάρχουν πιο άμεσα και επείγοντα θέματα προς συζήτηση. 


Η πρωτοφανής αδιαφορία και κωλυσιεργία της τεχνικής υπηρεσίας σε συνδυασμό με τη σκανδαλώδη και ύποπτη πλέον κάλυψή της από την δημοτική αρχή, καθώς και η προκλητική πρόσφατη ανακοίνωση του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση μέσω της οποίας κατηγορήθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. της τοπικής ομάδας για αδιαφορία και ανομία, έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια και προβληματισμό στους κατοίκους της Σωσάνδρας.


Υπενθυμίζουμε ότι ανάλογη επιστολή με θέμα το χρονοδιάγραμμα του έργου έχει κατατεθεί από τον αθλητικό σύλλογο προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Κετικίδη, χωρίς να έχει υπάρξει ως τώρα καμιά απάντηση.


Τέλος, έγκυρες πληροφορίες του aridaia365 αναφέρουν πως έχει υπάρξει ήδη επαφή με νομικό σύμβουλο, προκειμένου να διασφαλιστεί το έννομο συμφέρον των κατοίκων, ακόμα και με ένδικα μέσα. 


Με ενδιαφέρον λοιπόν αναμένονται οι εξελίξεις.

37 σχόλια:

  1. Κάτι πιο σημαντικό δεν βρήκατε εκεί στην σωσαντρα με την κερκίδα θα ρίξετε τον Μπάτση;
    Παντε στην Τζάκρη αυτή θα σας βοηθήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν δεν ξέρεις το θέμα καλό ειναι να σωπαίνεις. Φτάνει με τον Μπάτση σας. Και ναι η Τζάκρη βοήθησε όσο μπορούσε. Το κακό που είναι. Βλέπουμε και τους δικούς μας που δεν μπορούν να κάνουν το απλό.

      Διαγραφή
    2. εξήγησε μας λιγο το σκεπτικό σου. οι άνθρωπο απλά ψάχνουν το δίκιο τους κι εσύ βλέπεις ότι αποσκοπούν πολιτικά. Σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα.

      Διαγραφή
    3. η τσακρη σας εταξε λεφτα και σεις το πιστεψατε
      Χωρίς μελέτες, χωρίς εξασφάλιση οι πολιτικοί ταζουν ότι θελουν
      όπως τωρα κανουν και με την εθνική θεσσαλονικης εδεσσαας για να μην παρεξηγουμεαστε

      φατε παπα και καθρεφτακια και τωρα κυνηγατε αλλους
      μαθετε να αποδδιδετε σωστα τις ευθυνες εκει στη σωσανδρα ειδαλλως εκτιθεστε

      Διαγραφή
    4. 6:24 να δεις πόσο άσχετος είσαι. Τα λεφτά υπάρχουν σε κωδικό και έχουν εγκριθε. ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΆΤΩΝ.ο Δήμος δεν προχωράει το έργο. Οπότε μια χαρά ξέρουμε που αποδίδουμε τις ευθύνες. Οπότε μάλλον εσύ έχεις φάει παπά από αυτούς που υπερασπιζεσαι.

      Διαγραφή
  2. ΣΣΣ σιγά παιδιά μην ξυπνήσετε και τον Ρόσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού το έργο θα γινει. Τι σκάλωμα έχετε φάει. Δεν πρόκειται να χαθούν ουτε λεφτα ουτε τπτ. Εξελιχθείτε και μην είστε χωριάτες, μάθετε τις διαδικασίες. Ο Μπατσης ειπε δημοσια οτι θα γινει. Ελεος δηλαδη. Καραγιάννιδη φτανει ρε συ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπάτσης είναι αποδεδειγμένα ψεύτης. Καλά κάνουν. Και αν καθίσουν και κανένα από τα άλλα τα καλόπαιδα στο σκαμνί, ακόμα καλύτερα.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν δεδομένα τα οποία δεν γνωρίζεις και τα οποία γνωρίζω πολύ καλύτερα. Το χωριό μου είναι η Σωσάνδρα οπότε όπως καταλαβαίνεις έχω πιο άμεση επαφή και γνωρίζω προσωπικά ανθρώπους και καταστάσεις και το συγκεκριμένο θέμα από την αρχή του, όντας και εγώ παρόν σε πολλές επαφές Δήμου και φορέων του χωριού. Υπάρχει μία προκλητική και ακατανόητη κωλυσιεργία από πλευράς τεχνικής υπηρεσίες, συν συμπεριφορές απαράδεκτες υπαλλήλων τις οποίες είδα με τα μάτια μου. Ξέρω το θέμα και επίσης ενημερώνομαι για την εξέλιξη του, όπως τώρα, από τους φορείς του χωριού και παρουσίασα το ρεπορτάζ με τις νεότερες εξελίξεις όπως όφειλα. Ο κόσμος του χωριού και όχι μόνο θέλει να ενημερωθεί για το θέμα. Οπότε όσο υπάρχουν εξελίξεις θα τον ενημερώνουμε, όπως για πολλά θέματα στην Άλμωπια.. Τώρα αν δεν σου αρέσει όλο αυτό εχει την επιλογή να μην μπεις στην συγκεκριμένη ανάρτηση.. Αλλά μάλλον κάποιους λόγους θα έχεις για να το κάνεις και να σχολιάσεις...
      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
    3. Για πες μας εσύ την διαδικασία να την μάθουμε κι εμείς οι χωριάτες...

      Διαγραφή
  4. Εκείνος ο τύπος που παριστάνει τον Αντιδήμαρχο έχει πολύ θράσος,ούτε για τις λάμπες στις κολώνες δεν ενδιαφέρεται όλη η Αλμωπία είναι μέσα στα σκοτάδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνει η Δημοτική Αρχή είναι πως ψάχνει συνέχεια κάποιον πολιτικό αντίπαλο της πίσω από κάποιον που διαφωνεί με τις ταχτικές της. ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΤΣΗ, όχι φίλοι υπερασπιστές του, ούτε ο Μπίνος είναι πίσω από αυτή την ιστορία, ούτε η Τζάκρη, ούτε κανεις που θέλει να ρίξει το καλό παιδί απο τον Δημαρχειακό θώκο. Ο σύλλογος και το χωριό της Σωσάνδρας εκπροσωπείτε από σοβαρούς ανθρώπου, οι οποίοι δύο χρόνια προσπαθούν να βρουν μία λύση σε ένα εγκεκριμένο έργο. Ξεκολλήστε λίγο από το μυαλό σας και μην ψάχνεται εχθρούς παντού, ειδικά σε ενα χωριό που ο Μπάτσης πήρε πάνω από 70% και υπήρχε όλη η καλή διάθεση για συνεργασία. Τελικά όμως αυτό που βιώσαμε σαν πολίτες του χωριού ήταν μία απαράδεκτη συμπεριφορά. Δεν έχουμε ανάγκη κανέναν τρίτο και ούτε μπαίνουμε σε πολιτικά παιχνίδι. Όσο συνεχίζετε την προκλητική αυτή συμπεριφορά και το δούλεμα θα μας έχετε απέναντι σας. Έχουμε έννομο συμφέρον και απαιτούμε το συγκεκριμένο έργο που τόσο προσπαθήσαμε σαν χωριό να γίνει. Ένας απλό πολίτης της Σωσάνδρας με γνώση του θέματος. Χρηστό Μπάτση ξύπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παίξτε ένα μπεγκαιτε γρετσι και θα σας βοηθήσει η θοθωρα τζακρη ξέρετε εσείς.. Όσο κάνει η γούνα της αξίζει η κερκίδα σας,γιατί δεν το ανεβάζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί προφανώς ξέχασες να πατήσεις αποστολή

      Διαγραφή
    2. επισης συνετο ειναι να μην ταυτιζεστε με κοματα και προσωπα
      η σωσανδρα δεν χαριζεται σε οσους λοξοκοιτανε
      ανήκει στον Δήμο Αλμωπίας Πε Πέλλας Κεντρική Μακεδονία Ελλάδα

      Διαγραφή
    3. https://www.youtube.com/watch?v=pquBtuEnLnI

      Διαγραφή
    4. Ελα να στο τραγουδήσουμε prive βλήμα ε βλημα.

      Διαγραφή
    5. Βάλε το όνομα σου σκοπιανοβλαχε 6.29 και θα έρθω

      Διαγραφή
    6. Εσύ με προκαλείς να έρθω ρε σκοπιανοβλαχε πες μου ποιος είσαι και θα έρθω

      Διαγραφή
  7. Μπατση πατριωτη πιασε τα βουνα σαν προμαχιοτησ μονο για εκει κανεισ ουααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κερκίδα έχει εγκριθεί από ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΙΙ. εγκρίθηκαν και άλλα έργα. Έγινε κανένα από αυτά; και γιατί να γίνει πρώτα τις σωσανδρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναρωτήσου μόνος σου γιατί δεν γίνονται τα έργα που έχουν εγκριθεί. Κάπου μέσα στο Δημαρχείο θα βρεις την απάντηση

      Διαγραφή
    2. Η Τζάκρη έχει βοηθήσει προ πολλού το χωριό γιατί έχει συγγενείς στη Σωσάνδρα.Το θέμα όμως είναι ότι η Σωσάνδρα έτυχε αυτη την εποχή να είμαι η μόνη που έχει οργανωμένο συμβούλιο και αξιζει να τελειώσει το έργο.Στο Δήμο δεν υπάρχει έμισθος Γενικός Γραμματέας που να μπορεί να επιβάλλει στην Τεχνική υπηρεσία τι πρέπει να γίνει ? ή τον προσπερνάνε γιατι τον θεωρούν απόφοιτο Λυκείου?

      Διαγραφή
    3. τραγική η παραδοχή οτι επειδη εχει συγγενεις βοηθαει ενα χωριο
      αρα τα υπολοιπα χωρια που δεν ειναι συγγνεις να πανε στον καιαδα?
      ωρε τι εθελοδουλοιπου ειστε ...εσεις απαλευθερωθηκατα απο τους Τουρκους για να σας δαφεντευουν βολευταδες
      ντροπη και καταντια να τρεχετε γυρω απο φουστανια και φουστανελες οποιου χρωματος

      Διαγραφή
  9. απορω γιατι οι σωσανδριωτες δεχονται τετοιες φιλοσκοπιανικες προσεγγισεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε έχετε χαζέψει. Ή έχετε μπερδέψει τα θέματα. Που κολλάνε τα Σκόπια με το θέμα. Για υπεράσπιση της Δημοτικής Αρχής ότι να ναι λέτε. Τραγικοί

      Διαγραφή
    2. Κολλάνε με την τζακρα τα σκοπια, άρα είναι εντός θέματος

      Διαγραφή
    3. κύριε 10:32 έχετε καλό δικηγόρο?

      Διαγραφή
  10. Δήμαρχε ακόμα δεν κατάλαβες τι ρόλο παίζει ο Κετικίδης;Θα σε κρεμάσει με μεγάλα μανταλάκια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παρακολουθούμε το Θέμα κι εμείς που δεν μας απασχολεί άμεσα και βγάζουμε συμπεράσματα:
    1ον.Στην Αλμωπία πέρα από Μπάτση ή Μπίνο υπάρχει ο απλός κόσμος ,ο απλός Δημότης.Έτσι όπως πάει το πράγμα ο ένας είναι χειρότερος απ τον άλλον
    2ον. Η προσπάθεια της Σωσάνδρας αντανακλά κι άλλες προσπάθειες που έγιναν σε έργα αλλά η Τεχνική Υπηρεσία το παίζει Υπερ άνω και ''δεν βάζουμε εμεις το κεφάλι μας στο ντουρβά κλπ'' Απάντηση του απλού Δημότη: κυρίες και κύριοι της Τεχνικής Υπηρεσίας και τα ρίσκα σας θα πάρετε και θα υπερβείτε το Νόμο (κατά κάποιο τρόπο) και όλα θα γίνουν.Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω.
    3ον.Δεν έχουμε εμεις η μικρή ομάδα που υπογράφουμε αυτό το σχόλιο καμία σχέση με τη Σωσάνδρα, αλλά εφ όσον σε όλη την κοιμισμένη Αλμωπία υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι που κυνηγάνε ένα έργο ώριμο εεε ας ολοκληρωθεί.
    4ον.Η Δημοτική αρχή δεν έχει αίσθηση αυτοκριτικής? Πέραν αυτού έργου μιλάμε.
    Είναι η Διοίκηση του Τόπου.Να αφουγκραστεί τον τόπο , πως ήταν ...και πως οδεύει...
    ΥΓ.Δεν μας εκφράζει κανείς απ τους 4 τραγικούς υποψήφιους Δημάρχους Αλμωπίας .Αυτό προς διευκρίνηση ότι θα μπορούσαμε να στηρίζουμε κάποιον της αντιπολίτευσης.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απ' όλα που λέτε μου αρεσε το έννομο συμφέρον και την αναζήτηση της ικανοποίησης του με νομικό σύμβουλο! Κακουργηματικη πράξη με το νέο π.κ. τι να πει κανείς ?Ποιος ξέρει τι ψάχνει ο καθένας σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωραία λογική έχετε μερικοί. Επειδή ο Μπάτσης ήταν κατά της συμφωνίας, όσοι των πάνε κόντρα πρέπει να ναι και Σκοπιανοί. Πραγματικά η λογική σας είναι Ουγκάντας και το μυαλό σας δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς μόνοι βάζετε τα χεράκια σας και βγάζετε τα ματάκια σας κύριε 11.42.. Καλύτερα να σου βγει το μάτι πάρα το όνομα, μπεγκαιτε γρετσι θέλετε, κουρ να μου γιαιτε σεγκα

      Διαγραφή
    2. Άντε τραβά σε κάνα συλλαλητήριο, αλλά ξέχασα η νέα τρομοκρατία βγήκε με αυτό το σύνθημα.

      Διαγραφή
  14. Προμαχοι σωσανδρας ουτ ωχ να λελε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365