Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 29/1 Κριός 


Αν είχες κρύψει τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου από τον εραστή σου, τώρα θα αποκαλυφθούν.
Μην ανησυχείς αν έχουν τη μορφή συναισθηματικής χιονοστιβάδας, επειδή μ’ αυτό τον τρόπο δε θα μείνει η παραμικρή αμφιβολία στον σύντροφό σου για όσα νιώθεις. Οποιαδήποτε ευάλωτη στιγμή σου, είναι έγκαιρη και χρήσιμη.

ζώδια ταύρος

Θα έχεις πολλές καινούργιες ιδέες για να μπορέσεις να έρθεις ακόμη πιο κοντά με τον εραστή σου.
Ίσως έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου πώς να αφήσεις πίσω σου κάποιες παραδοσιακές συμπεριφορές.
Αυτό που φέρνεις τώρα στο δεσμό σου έχει τις δυνατότητες να τον εμβαθύνει Πίστεψε στη νέα πειραματική σου προσέγγιση, γιατί φαίνεται πως λειτουργεί.

ζώδια προβλέψεις 29/01 δίδυμοι

Ο τρόπος που οι ανάγκες σου εκφράζονται στην ώρα τους, με πολλούς διαφορετικούς κι ευχάριστους τρόπους, μπορεί να ιντριγκάρουν ευχάριστα τον εραστή σου. Μην αγνοείς τη φωνή της καρδιάς σου αν σου τονίζει πως ο ρομαντισμός και η οικειότητα, δεν είναι περιστασιακές πολυτέλειες! Και τα δύο είναι αρκετά σημαντικά, γι’ αυτό πρέπει να αφιερώσεις χρόνο σ’ αυτά. Ξέρεις πως έχεις τη δυναμική να τα καταφέρεις.

ζώδια καρκίνος

Η διαίσθησή σου θα βελτιωθεί υπέροχα τώρα, γι’ αυτό άφησέ τη να σε καθοδηγήσει στην ανάπτυξη και την πρόοδο του δεσμού σου. Μπορεί να είναι μια στιγμή που στρέφεσαι μέσα σου και συνδέεσαι ή επανασυνδέεσαι με το κίνητρο που τροφοδοτεί τον σκοπό σου. Η πρόοδος μπορεί να απαιτεί μια νέα ή πιο δημιουργική προσέγγιση. Σίγουρα όμως, δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να χειριστείς. 

ζώδια προβλέψεις 29/01 λέων

Παρόλο που ίσως γεύεσαι ακόμη τα αποτελέσματα της χθεσινής πανσελήνου, επέτρεψε στην έντονη διαίσθησή σου να σε ενθαρρύνει να μάθεις κάποια πράγματα. Αυτά ίσως σε βοηθήσουν να κατανοήσεις κάποια συγκεκριμένα συναισθήματα. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να κάνεις μία ενδοσκόπηση και να συνδεθείς με τις καινούργιες ανάγκες που επιθυμεί η καρδιά σου να ζήσεις.

ζώδια παρθένος

Η αλήθεια, εμφανίζεται πάντα, με όποιο τρόπο μπορεί. Είναι προς το συμφέρον σου να αντιμετωπίσεις και να αποδεχτείς μια αλήθεια που αναδύεται τώρα και αφορά την ερωτική σου ζωή. Θα σε βοηθήσει όμως πολύ, αν κάνεις μια συζήτηση μ’ έναν έμπιστο φίλο, πριν ανοιχτείς στον εραστή σου. Θα πληροφορηθείς ουσιαστικά πράγματα. Γι’ αυτό φρόντισε να τα επεξεργαστείς σωστά.

ζώδια προβλέψεις 29/01 ζυγός

Η σχέση σου, μπορεί να ωφεληθεί αν διοχετευτεί περισσότερο πάθος σ’ αυτή. Υπάρχουν τρόποι που μια δεκτική καρδιά κι ένα ανοιχτό μυαλό, μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία ή την ενίσχυση του δεσμού σου. Έτσι θα μπορέσεις να βρεις κοινό έδαφος με τον εραστή σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο. 

ζώδια σκορπιός

Το να τολμάς να είσαι διαφορετική ή να δοκιμάσεις κάτι νέο στο όνομα της αγάπης θα είναι ο καταλύτης για να γίνει μόνιμο χαρακτηριστικό της ερωτικής σου ζωής, κάτι πειραματικό. Σκέφτεσαι πλέον πιο ανοιχτόμυαλα κι αυτό σε βοηθά να εξερευνήσεις τις περιπετειώδεις επιλογές που προσφέρονται. Τόλμησε να κάνεις μεγάλα όνειρα και βάλε μεγαλύτερους στόχους…γιατί κι αυτά είναι εξίσου σημαντικά

ζώδια τοξότης

Θα ακούσεις καθαρά αυτά που θα σου πει ο εραστής σου αλλά θα εκπλαγείς παράλληλα από την ικανότητά σου, να διαβάζεις κάτω από τις λέξεις και ν’ ανακαλύπτεις το πραγματικό νόημα όσων πει. Συνδέσου λοιπόν μ’ αυτό που είναι πέρα από το προφανές για να σου δώσει την αυτοπεποίθηση ή το θάρρος που χρειάζεσαι για να αλλάξεις προς το καλύτερο τη σχέση σου.

ζώδια αιγόκερως

Υπάρχουν πολλά λεπτά σημεία, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου τώρα. Κι αυτό καθιστά δύσκολο τον εντοπισμό σημαντικών ενδείξεων επειδή παραμένουν κρυφοί. Προσπάθησε όμως να είσαι δεκτική στην πρόοδο που σημειώνεται τώρα. Οι αλλαγές συμβαίνουν…ακόμη κι αν δεν γίνονται άμεσα αντιληπτές. Όσο όμως είσαι δεκτική σ’ αυτές, η μαγεία θα είναι πραγματική!

ζώδια υδροχόος

Οι ιδέες που έχεις για την εξέλιξη του δεσμού σου, ίσως κάνουν τον εραστή σου να νιώσει άβολα. Μην υποθέτεις πως καταλαβαίνει κάθε φορά ό,τι σε ενθουσιάζει. Εξήγησέ του το λόγο που δεν θέλεις ο δεσμός σας να είναι συνηθισμένος. Μίλησέ του για όσα ονειρεύεσαι να ζήσεις στο δεσμό σας και βάλε τον στην εικόνα. Μπορεί να χρειάζεται επιβεβαίωση, πως δεν είσαι ανισόρροπη.

ζώδια ιχθύες

Ακόμα κι αν ένιωθες άνετα με ό, τι ήταν απλό και άνετο στη σχέση σου, θα ενθουσιαστείς που τώρα κάτι, φαίνεται πως ανεβάζει ταχύτητα. Είναι πιθανό να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ό,τι σε μπέρδευε μέχρι τώρα. Η ικανότητα που έχεις αποκτήσει να μπορείς να βλέπεις πέρα από το προφανές στη ερωτική σου ζωή προσφέρει ενδείξεις για ό,τι έρχεται. Και θα έχεις κάθε λόγο να χαρείς γι’ αυτό που θα δεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365