Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Πυρά Χατζηδημητρίου κατά Μπάτση με αφορμή τον προϋπολογισμό: Τον χαρακτηρίζουμε πρόχειρο και μη υλοποιήσιμο

Ο Σάκης Χατζηδημητρίου εξαπέλυσε πυρά προς τον Δήμαρχο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλμωπίας με αφορμή την Ψήφιση του Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ-Πίνακας Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων) οικονομικού έτους 2021 του Δήμου Αλμωπίας.


Μετά την τοποθέτηση του Δημάρχου τον λόγω πήρε ο Σάκης Χατζηδημητρίου.


Ο Σάκης Χατζηδημητρίου εξαπέλυσε πυρά προς τον Δήμαρχο με αφορμή τον προϋπολογισμό, πάσχει στην ουσία ανέφερε και φαίνεται πως το συνέταξαν οι υπηρεσίες χωρίς την δική σας πολιτική καθοδήγηση. Έργα μεγάλα απουσιάζουν από τον φετινό προϋπολογισμό. Δεν είδαμε πολιτικό στόχο, δεν υπάρχουν μελέτες. Τον τον χαρακτηρίζουμε πρόχειρο και μη υλοποιήσιμο. Δεν θα τον ψηφίσουμε, θα ψηφίσουμε μόνο τα συνεχιζόμενα έργα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365