Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Έδεσσα: Κατασκευές και εκτεταμένες συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Σε φάση υλοποίησης βρίσκεται ένα σημαντικό έργο με κατασκευές και συντηρήσεις σε πολλά σχολικά κτήρια του Δήμου Έδεσσας, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ και έχει συνολικό προϋπολογισμό 205.000,00€.


Μέσα από το έργο ανακαινίζονται πλήρως τα WC και εγκαθίστανται WC ατόμων με αναπηρία στο 2ο και to 7ο Δημοτικά Σχολεία, καθώς και στο 2ο Γενικό Λύκειο Έδεσσας. Επίσης, κατασκευάζονται ράμπες ατόμων με αναπηρία σε όσα σχολεία απαιτείται. Στο 6ο Δ.Σ. κατασκευάζεται στέγαστρο σύνδεσης των δύο κτηρίων και στο 3ο Δ.Σ. γίνεται υγρομόνωση του γυμναστηρίου. Τέλος, πραγματοποιούνται επισκευές σε περιφράξεις, επιχρίσματα και χρωματισμοί σε πολλά σχολικά κτήρια.


«Δεν αφήνουμε ανεκμετάλλευτο κανένα χρηματοδοτικό εργαλείο και κάνουμε μία αγωνιώδη προσπάθεια να βελτιώσουμε τις υποδομές του Δήμου Έδεσσας σε όλους τους τομείς. Ειδικά για τις υποδομές παιδείας θέλω να τονίσω ότι πραγματοποιούνται πολύ σημαντικά έργα, που βελτιώνουν σημαντικά τις συνθήκες εκπαίδευσης των παιδιών μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, σχολιάζοντας την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365