Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Π.Ε. Πέλλας: Παραχώρηση οικοπέδου Εργοταξίου Δήμου Αλμωπίας

Δελτίο Τύπου

Παραχώρηση από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στον Δήμο Αλμωπίας της έκτασης του εργοταξίου στην Αριδαία: Αποκατάσταση νομιμότητας και προοπτικές ευρύτερης αξιοποίησης.


Την Απόφαση παραχώρησης της δημόσιας έκτασης του εργοταξίου του Δήμου Αλμωπίας, στην Αριδαία, επέδωσε σήμερα (15/1/21), ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, στον Αντιδήμαρχο Αλμωπίας κ. Ιωάννη Κετικίδη. Με τον τρόπο αυτό αποκαθίσταται η νομιμότητα και ανοίγει ο δρόμος για την κατοχύρωση των περιουσιακών στοιχείων (κτίρια, μηχανήματα) και την αξιοποίηση της έκτασης, σε νευραλγικό σημείο στο πολεοδομικό συγκρότημα της Αριδαίας. 


Σε σχετική δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, αναφέρει: «Μέσα από την εμπειρία μου στην Ελληνική βουλή και στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, γνωρίζω πόσο σημαντική είναι η τακτοποίηση των θεμάτων γης και ακινήτων που ταλαιπωρούν, με διάφορες μορφές, τη δημόσια διοίκηση. Το ξεκάθαρο ιδιοκτησιακό καθεστώς αποτελεί την πρώτη συνήθως προϋπόθεση, που βάζουν οι εταίροι μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία άντλησης ευρωπαϊκών κονδυλίων για αναπτυξιακά έργα και δράσεις. Πριν από λίγους μόλις μήνες, είχαμε προχωρήσει στην παραχώρηση της έκτασης του γηπέδου του Αλμωπού. Και συνεχίζουμε και με άλλους χώρους, όπως οι παιδικές χαρές. Είναι μία σημαντική εκκρεμότητα, τόσο για την χρηματοδότηση των υποδομών διαμόρφωσής τους, όσο και για τα ζητήματα ασφάλειας στα οποία χρειάζεται να δείξουμε υπευθυνότητα. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες και τα μέλη της Επιτροπής για την επίσπευση της γραφειοκρατικής διαδικασίας».  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365