Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Αριδαία: Ξεκίνησε η επαναλειτουργία της αγοράς (ΦΩΤΟ)

Ψωνίζουμε από την περιοχή μας, στηρίζουμε τον τόπο μας

Ανέβασαν στόρια τα καταστήματα της Αριδαίας, αφού από σήμερα ξεκίνησε η επαναλειτουργία της αγοράς, εκτός από την εστίαση και τα γυμναστήρια. 


Εμπορικά καταστήματα, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και άλλες δραστηριότητες ξεκίνησαν και πάλι την λειτουργία τους, με αυστηρά μέτρα προστασίας κατά του Covid-19. Η διαφορά από την άρση των μέτρων του Δεκεμβρίου είναι πως πλέον τα εμπορικά καταστήματα, τα οποία έχουν εκπτώσεις, θα μπορούν να δέχονται πελάτες μέσα σε αυτά, αφού η Πέλλα δεν βρίσκεται στις κόκκινες περιοχές. Θυμίζουμε στις κόκκινες περιοχές ισχύει μόνο η μέθοδος του click away.


Ψωνίζουμε από την περιοχή μας, στηρίζουμε τον τόπο μας.


Στην Αριδαία σήμερα υπάρχει τσουχτερό κρύο, λίγοι πολίτες κυκλοφορούν, ενώ μειωμένη είναι η κίνηση και στις τράπεζες. 


Τέλος συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες στον πεζόδρομο για την αλλαγή του καλλωπιστικού φωτισμού.


Δείτε τις φωτό:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365