Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Σημαντικές ανακοινώσεις από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Αλμωπίας

Διαβάστε τις ανακοινώσεις

Διαβάστε τις ανακοινώσεις:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΡΙΔΑΙΑΣ "7 ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ"


Το γραφείο του Συλλόγου στεγάζεται στην Αριδαία επί της οδού Αθανασίου Διάκου 21 (1ος όροφος). Οι ώρες λειτουργίας του είναι: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη 09:00-14:00 και το τηλέφωνο επικοινωνίας: 2384022766



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ  

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αλμωπίας ανακοινώνει στα μέλη του ότι οι κάτωθι επιχειρήσεις, ανταποκρινόμενες στην πρόσκληση μας,  παρέχουν προς τις πολύτεκνες οικογένειες- μέλη του συλλόγου μας έκπτωση των προϊόντων και των υπηρεσιών. Ειδικότερα: 

1. Το φροντιστήριο «Εκπαίδευση με σοφία», 

2. Το φροντιστήριο «ΑΛΦΑ»,

3. Το φροντιστήριο «Γνώση»,

4. Το ανθοπωλείο «Ανθός»,

5. Το κατάστημα βρεφικών και παιδικών ρούχων «Junior», 

6. Το ζαχαροπλαστείο «Ζιλή» στην Αριδαία,

7. Το  Καφέ-Ζαχαροπλαστείο-Πιτσαρία «Ζιλή» στο Λουτράκι,

8. Το κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων «Moschos Men Fashion»,

9. Το κατάστημα υποδημάτων «Tomas Store»,

10. Το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων «TA PANTAWOMAN», 

11. Το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων «IZZI», 

12. Το βιβλιοπωλείο «ΣΥΜΒΟΛΗ»,

13. Το κατάστημα εσωρούχων «Lingerie Ioanna- Εσώρουχα Ιωάννα»,

14. Το κομμωτήριο «Κατσώνης Ιωακείμ»,

15. Το τεχνικό γραφείο «Τσελεπής Νικόλαος».

Τα μέλη μας μπορούν να ενημερώνονται στα γραφεία του συλλόγου για τις εκπτώσεις  των καταστημάτων. Η έκπτωση θα χορηγείται από τις επιχειρήσεις με την απαραίτητη επίδειξη θεωρημένου πάσο από το σύλλογο μας. 


1 σχόλιο:

  1. το σημαντικότερο είναι να προσέχουν πολύ οι πολύτεκνες οικογένειες γιατί εμείς με 2 παιδιά και χάνουμε τη μπάλα! Οι περισσότερες (οικογένειες πολ.)προσεβλήθησαν από κορονοϊό και θα πρέπει οι προφυλάξεις όλων μας να είναι οχι απλά σημαντικές αλλά πολύ ιδιαίτερες.Άντε εσείς έχετε επιλέξει δική σας φιλοσοφία, οι υπόλοιποι πρέπει να ακολουθήσουν ντε και καλά τις επιπτώσεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365