Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Αριδαία: Νεαρά άτομα έχουν κάνει σκουπιδότοπο το Δημαρχείο (ΦΩΤΟ)

Επιμέλεια: Αντώνης Καρατζίδης

Δυστυχώς η έλλειψη παιδείας που έχουν κάποιοι νεαροί κυρίως ηλικίας συμπολίτες, ακόμα και στα βασικά, βγάζει μάτι.


Στον χώρο του Δημαρχείου Αλμωπίας μαζεύονται καθημερινά άτομα κυρίως νεαρής ηλικίας, δυστυχώς όμως φεύγοντας δεν έχουν την παιδεία να μαζέψουν τα σκουπίδια τους, με αποτέλεσμα ο χώρος να θυμίζει σκουπιδότοπο. Κάτι το οποίο γίνεται επανειλημμένα σε πολλά σημεία της πόλης.


Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του Aridaia365, οι οποίες προκαλούν θλίψη:










5 σχόλια:

  1. Δείξε μου την νεολαία σου να σου πω ποιος είσαι και που πας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαίδευτοι με γονείς χωρίς παιδεία. Μιλάς γι' αυτούς και δεν το καταλαβαίνουν. Πέρα βρέχει, Α.Τ. Αριδαίας ούτε στην αυλή σου δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο? Μήπως υπάρχει λόγος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει μέλλον γι αυτόν τον τόπο. Κάθε πέρυσι και καλύτερα. Από πού να πιαστείς για να ελπίζεις; Από τους πολιτικούς; από τους εκπαιδευτικούς; από τους νέους γονείς; ή ακόμα χειρότερα από την εκκλησία; Ας κάνουμε ΟΛΟΙ αυτοκριτική για την κατάντια της νεολαίας μας. ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα γουρούνια θα είχαν καλύτερη συμπεριφορά
    ΞΕΦΤΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην βγάζεις φωτογραφίες τα σκουπίδια!!! Βγάλε και ανέβασε φωτογραφίες από αυτούς που πετάνε τα σκουπίδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365