Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 13/1 Κριός 

Αυτή είναι καλή στιγμή για να παραμεριστούν οι κουραστικές ρομαντικές ρουτίνες, από τη σχέση σου. Η φαντασία σου θα βοηθήσει πολύ για να βρεις κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον κι ευχάριστο. Επωφελήσου από τη μυστηριώδη, ρομαντική αύρα που επικρατεί.
Η ερωτική απόλαυση μπορεί να είναι αυθόρμητη και αξέχαστη τώρα. Αν η νέα μορφή οικειότητας ανάμεσά σας οδηγεί σε μία ή δύο ανακαλύψεις, τότε ακόμα καλύτερα!

ζώδια ταύρος

Αν νιώθεις τη σύγχυση που διαπερνά τώρα την ερωτική σου ζωή, τότε υπάρχουν τρόποι για να ελαφρύνεις αυτό το φορτίο.
Μπορεί να μην θέλεις να κάνεις μια βαθιά και ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σου, όμως τίποτε δε σ’ εμποδίζει να κοιτάξεις μέσα σου και ν’ απολαύσεις μια προσωπική βαθιά αντανάκλαση.
Λίγος ποιοτικός χρόνος με τον εαυτό σου, θα σου δώσει τη σαφήνεια και τη θεραπεία που χρειάζεσαι. Δώσε στον εαυτό σου λίγο χρόνο, για να εστιάσεις σε σένα. 

ζώδια προβλέψεις 13/01 δίδυμοι

Αν γνωρίζεις τι εμποδίζει την παθιασμένη πρόοδο, τότε η προσπάθεια για να το εξαλείψεις, είναι η μόνη σου επιλογή. Και να ξέρεις, πως θα νιώσεις απελευθερωμένη αν το κάνεις. Τώρα παίρνεις αποφάσεις που υποστηρίζουν τον παθιασμένο σου σκοπό. Όσο πιο συναισθηματικές αποσκευές απελευθερώνεις, τόσο πιο εύκολο γίνεται το ρομαντικό ταξίδι σου. 

ζώδια καρκίνος

Αυτό το διάστημα ενισχύεται η παθιασμένη ενέργεια στον συναισθηματικό σου κόσμο. Γι’ αυτό άφησέ τη να τροφοδοτήσει τη φαντασία σου. Το πιθανότερο είναι να έχεις καταπληκτικές ιδέες για να δημιουργήσεις μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα στο δεσμό σου. Αυτό το χάρισμα που διαθέτεις, θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο τώρα. Μην κρατάς τις ιδέες που έχεις, για τον εαυτό σου. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, υπάρχει αρκετή μαγεία μέσα τους. 

ζώδια προβλέψεις 13/01 λέων

Μην αφήνεις μια διαφωνία ανάμεσά σας, να δημιουργήσει περιττή ένταση στη σχέση σου τώρα. Θα μπορούσε να αποφευχθεί αν δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες όσων συζητήσατε. Μπορεί επίσης να δημιουργηθεί αρκετή διασκέδαση, αν μιλήσετε ανάλαφρα και χωρίς μνησικακία μεταξύ σας για να λύσετε το θέμα που σας έφερε σ’ αυτή την κατάσταση. Ίσως εσύ να προσπαθήσεις περισσότερο για να δημιουργήσεις την αρμονία που απαιτείται τώρα. 

ζώδια παρθένος

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα μπορεί να συνεχίσουν να καταλαμβάνουν το μερίδιο του λέοντος στα θέματα που σε απασχολούν. Καλό όμως είναι να εστιάσεις λίγο παραπάνω στο μέλλον της σχέσης σου. Επειδή όσο εσύ εστιάζεις στα επαγγελματικά σου….το παρόν και το μέλλον του δεσμού σου… χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή κι φροντίδα. Αυτό μπορεί να σου προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να διασφαλίσεις ότι με το ταίρι σου βρίσκεστε στην ίδια σελίδα σχετικά με το τι πρόκειται να ισχύσει στο μέλλον. 

ζώδια προβλέψεις 13/01 ζυγός

Μπορεί να έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου τι ακριβώς επιθυμείς από τη σχέση σου, αλλά αυτά που βγαίνουν από το στόμα σου είναι εντελώς διαφορετικά. Δεν είναι κακό να υποστηρίζεις τα βαθιά σου συναισθήματα. Όμως καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις και να μην προσπαθείς με βιαστικές κινήσεις να πετύχεις αυτό που επιθυμείς. Αν εκφραστείς με προσοχή κι ευγένεια, σίγουρα το ταίρι σου θα καταλάβει όλα όσα θέλεις να του πεις. Κι αυτό είναι που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

ζώδια σκορπιός

Ίσως χρειαστεί να ενεργήσεις σαν διαιτητής σε μια διαφωνία με το ταίρι σου. Θα πρέπει να μιλήσεις όσο πιο λογικά μπορείς για να ισορροπήσεις τα πράγματα. Αυτό μπορεί να αποτρέψει την κλιμάκωση της συζήτησής σας. Αν συζητάς με υποθέσεις, περίμενε να φτάσουν τα γεγονότα. Η αναβολή αυτής της ανταλλαγής μέχρι να έχεις τα στοιχεία που χρειάζεσαι, είναι η πιο λογική επιλογή. 

ζώδια τοξότης

Τα ερωτικά σου θα είναι λιγάκι αδρανή τώρα. Αυτό όμως μπορεί να σε ωθήσει να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου για να βοηθήσεις στην αναζωογόνηση των παθιασμένων δυνατοτήτων του δεσμού σου. Το να είσαι πιο τολμηρή στο όνομα της αγάπης δεν σημαίνει πάντα πως πρέπει να κάνεις δραματικές, αυθόρμητες ενέργειες. Μπορεί να σημαίνει πως πρέπει να εντοπίσεις μια πνευματική εμβάθυνση στη σχέση σου. Κι αυτό μπορείς να το κάνεις!

ζώδια αιγόκερως

Θα αγωνιστείς πολύ για να παραμείνεις λογική…καθώς αυτό το διάστημα σε προκαλεί να συνδεθείς μ’ ένα κόσμο γεμάτο ουράνια τόξα και μονόκερους σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Αλλά γιατί όχι? Αποδέξου επιτέλους πως η φαντασία σου μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες ρομαντικές και οικείες εμπειρίες. Αυτές θα αναδειχτούν… αν αφήσεις πίσω σου μερικές ξεπερασμένες ρουτίνες που αφορούν τον έρωτα. Πρέπει να πιστέψεις, πως η ανοιχτόμυαλη δημιουργικότητα, μπορεί να ανοίξει νέες παθιασμένες πόρτες. 

ζώδια υδροχόος

Μάλλον σου αρέσει να φέρνεις μοναδικές ιδέες και προσεγγίσεις σε οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου σου. Ο συναισθηματικός σου κόσμος μάλιστα, θα ωφεληθεί περισσότερο απ’ αυτή την ικανότητα τώρα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, η αποστασιοποίησή σου, μπορεί να φανεί σαν ένα δροσερό αεράκι στα μάτια του αγαπημένου σου, αυτήν τη στιγμή. Και κάνοντάς το δε θα είσαι τίποτα λιγότερο, από τον πραγματικό, αυθεντικό εαυτό σου!

ζώδια ιχθύες

Μην εστιάζεις με ανησυχία σε ό,τι φαίνεται ασταθές στο δεσμό σου! Επειδή οι ανακαλύψεις όσων σε κάνουν να νιώθεις νευρικότητα, θα εμφανιστούν σύντομα. Αργά αλλά σίγουρα, θα αναδυθεί μια σαφέστερη εικόνα του ερωτικού σου μέλλοντος. Πίστεψε πως υπάρχει μαγεία σ’ αυτό. Το μόνο που χρειάζεται…είναι ειλικρινή προσπάθεια και υπομονή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365