Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Η αισιοδοξία Μητσοτάκη για covid free καλοκαίρι

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί πως ο τουρισμός φέτος στην Ελλάδα θα τα πάει καλύτερα

Aισιόδοξος δήλωσε για το φετινό καλοκαίρι, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς μέχρι τον Ιούνιο θα έχει εμβολιαστεί ένα σημαντικό τμήμα του πληθυσμού.


Στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε για το αν θα έχουμε ένα Covid-Free καλοκαίρι, με τον κ. Μητσοτάκη να εκφράζει την αισιοδοξία του σημειώνοντας πως: «γνωρίζουμε ότι ο ιός είναι εποχικός και από τον Μάιο αναμένεται να υπάρξει υποχώρηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί πως ο τουρισμός φέτος στην Ελλάδα θα τα πάει καλύτερα από την περασμένη σεζόν, η οποία – όπως ανέφερε- η χώρα μας είχε καλύτερη επίδοση σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Όσο για το εμβόλιο του κορωνοϊού ο πρωθυπουργός είπε: «Δεν είχα καμία παρενέργεια. Αν υπήρχαν σοβαρές παρενέργειες θα τις είχαμε μάθει. Τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά».

2 σχόλια:

  1. μαγνητοσκοπημένη και με στημένες ερωτήσεις η συνέντευξη του Κυριάκου, πάντως είναι ξεφτίλα για την δημοσιογραφία ο γλειώδης Ζατζηνικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Vale.ligo.radio.arvila.na.jelasi.o.kozmakis.ke.
    Afiste.to.kademi.me.stimenes.sinendefksis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365