Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Γεωργιάδης: «Μας έλεγαν λοιμωξιολόγοι για καραντίνα στην Θεσσαλονίκη πριν του Αγ. Δημητρίου, αλλά από σεβασμό στην Ορθοδοξία δεν το κάναμε»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προέβη σε μία αποκάλυψη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε πως όντως υπήρχαν εισηγήσεις να μπει σε καραντίνα η Θεσσαλονίκη, πριν του Αγίου Δημήτριου.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης προέβη σε μία αποκάλυψη, το πρωί της Τρίτης, σχετικά με την Θεσσαλονίκη και το θέμα της καραντίνας τις ημέρες του Αγίου Δημητρίου.


Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως όπως είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν υπήρχε εισήγηση για lockdown στην πόλη πριν την γιορτή του πολιούχου. Κάτι όμως που ουσιαστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης το διέψευσε κατά την διάρκεια της παρουσίας του στον ΣΚΑΙ.


Μιλώντας λοιπόν για το κίνδυνο που υπάρχει αν οι πιστοί συρρεύσουν μαζικά στις εκκλησίες για την γιορτή των Θεοφανίων, ο Υπουργός Ανάπτυξης έφερε ως παράδειγμα το τί έγινε στην Θεσσαλονίκη του Αγίου Δημητρίου...


Η επίμαχη δήλωση


«Ένας από τους λόγους που ελήφθη η απόφαση για την καραντίνα αυτής της εβδομάδας, ήταν το προηγούμενο της Θεσσαλονίκης. Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μας έλεγαν οτι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στην Θεσσαλονίκη πριν την γιορτή του Αγίου Δημητρίου. Εμείς από σεβασμό στην παράδοση, στην ορθοδοξία και στην πίστη, δεν βάλαμε καραντίνα, πριν την γιορτή του Αγίου Δημητρίου. Θυμίζω οτι το βασικότερο λάθος που παραδέχθηκε και ο Πρωθυπουργός στην βουλή και αυτό ήταν το για το οποίο εσείς στα κανάλια ασκείται σκληρή κριτική, ήταν αυτό. Γιατί κατά την ημέρα εκείνη, συνέρεσαν οι πιστοί. Δεν λέω οτι δεν ήθελαν να ελέγξουν, αλλά δεν ελέγχεται», είπε χαρακτηριστικά.


Δείτε την δήλωση στο 3:30 του παρακάτω video




1 σχόλιο:

  1. Με απλα λόγια φοβηθήκαμε να κλείσουμε τις εκκλησίες και γέμισε κρούσματα και θανάτους η Μακεδονια. Μπραβο σας ρεμαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365