Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Συνελήφθησαν οι δράστες της άγριας επίθεσης στο Μετρό

Πρόκειται για ανήλικους Έλληνες

Ύστερα από την άμεση κινητοποίηση των αρχών ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν σήμερα το βράδυ οι δύο δράστες της αγριας επίθεσης εναντίον του σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια.


Πρόκειται για δύο αδέρφια Έλληνες, οι οποίοι μάλιστα είναι ανήλικοι. Όπως γίνεται γνωστό, οι δύο νεαροί δράστες μένουν στο Περιστέρι, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων. Πρόκειται μάλιστα για δύο αδέρφια, ηλικίας 15 και 17 ετών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συλληφθεί και ένα τρίτο άτομο -μάλλον ειδικός φρουρός-, το οποίο φέρεται να τους βοήθησε να κρυφτούν.


Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο νεαροί είχαν επιτεθεί με απίστευτη αγριότητα στον υπεύθυνου του σταθμού Ομονοίας του μετρό. Αιτία ήταν το γεγονός ότι μέσα στον συρμό του μετρό τους είχε κάνει σύσταση να φορέσουν μάσκα για τον κοροναϊό, καθώς δεν φορούσαν, ενώ τους είχε ζητήσει να κατεβάσουν τα πόδια τους από τα καθίσματα. Οταν ο σταθμάρχης κατέβηκε στην στάση Ομόνοια για να πάει στο πόστο του τον ακολούθησαν και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον κλωτσούν ακόμα και όταν είχε πέσει στο έδαφος.


Αμέσως η αστυνομία κινητοποιήθηκε και με τη βοήθεια των καμερών ασφαλείας μπόρεσε γρήγορα να ταυτοποιήσει τους δράστες κάτι που οδήγησε στη σύλληψή τους.

3 σχόλια:

  1. ως συνήθως άλλη μια περίπτωση παραμελημένων εφήβων από διαλυμένη οικογένεια. (Δεν υπήρχε μπαμπας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη δεν συνέλαβαν τους γονείς τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τους χαίρονται οι γονείς τους και να τα καμαρωνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365