Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Συνάντηση Τζαμτζή – Στάμκου: Το αναπτυξιακό μέλλον του Δήμου Πέλλας στο επίκεντρο της συνομιλίας και συνεργασίας τους

Δελτίο Τύπου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής συνεχίζει τις επαφές και την συνεργασία του με εκπροσώπους του πρώτου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης, στο πλαίσιο του δημοκρατικού προγραμματισμού, με τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, αλλά και ενόψει της αναμόρφωσης του τεχνικού προγράμματος της ΠΕ Πέλλας για το 2021. 


Συγκεκριμένα, σήμερα (21/1/21), συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο, με τον οποίο συζήτησε για όλα τα θέματα που αφορούν τη συνεργασία των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης. Ειδικότερα, συζήτησαν για μία σειρά από τεχνικά έργα και έργα υποδομών που ενδιαφέρουν τον Δήμο Πέλλας και μπορούν να ενταχθούν στο Τεχνικό Πρόγραμμα της ΠΕ Πέλλας. Ακόμη, ιδιαίτερο θέμα της συνεργασίας τους, αποτέλεσε η αποκατάσταση αστοχιών σε ρέματα του Δήμου Πέλλας και τεχνικών στο οδικό δίκτυο, που επλήγησαν από την τελευταία έντονη κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή. 


Σε σύντομη δήλωσή του ο κ. Τζαμτζής αναφέρει: «Όπως έχω τονίσει, στην αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν στεγανά. Η συνεργασία μου με όλους τους κοινωνικούς εταίρους είναι καθημερινή και συνεχής, ώστε να απαντάμε άμεσα και με συγκεκριμένες τεχνικές λύσεις στα προβλήματα και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365