Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Χρ. Μπάτσης: Οι μάσκες έπεσαν - Φάνηκε ποιοι θέλουν πραγματικά να λειτουργήσει αυτός ο Δήμος

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας με αφορμή την σημερινή ψήφιση του προϋπολογισμού

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας με αφορμή την σημερινή ψήφιση του προϋπολογισμού:


Σήμερα για τον δήμο μας ήταν μία σημαντική μέρα ενόψει της ειδικής συνεδρίασης, με μοναδικό θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού. 


Σημερα ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του δήμου Αλμωπίας. Σήμερα οι μάσκες έπεσαν, φανερώθηκε η πραγματική διάθεση  για συνεργασία και περαιτέρω ανάπτυξη του δήμου. 


Σήμερα δεν κέρδισε ο συνδυασμός του κυρίου Μπάτση ή ο Δήμαρχος προσωπικά. Σήμερα κέρδισε η λογική. Σήμερα κέρδισε η λειτουργία του δήμου Σήμερα φάνηκε η υποκρισία.  


Σήμερα φάνηκε, ποιοι θέλουν πραγματικά να λειτουργήσει αυτός ο Δήμος. Σήμερα ψηφίστηκε η κορυφαία διαδικασία στην οποία δεν συμμετέχει Η αντιπολίτευση και απείχε από αυτή την κορυφαία διαδικασία. 


Σήμερα έμεινε πίσω το εγώ και πήγαμε στο εμείς. Σήμερα ψηφίστηκε το απόλυτο εργαλείο ενός Δήμου που αποτυπώνει όλες τις ανάγκες, σκέψεις και οράματα, έτσι ώστε να λειτουργήσει. 


Σήμερα εξασφαλίσαμε την ομαλή λειτουργία όλων των υπηρεσιών άσχετα με το αν κάποιοι θέλανε να μην υπάρχει  η συνέχεια στον Δήμο. Σήμερα ξεπεράστηκαν εμπόδια από τη στάση της αντιπολίτευσης για τη λειτουργία ενός ζωντανού οργανισμού, όπως είναι ο δήμος Αλμωπίας.

 

Σήμερα νικήθηκε η αρνητικότητα και ο μηδενισμός. Αύριο, πρέπει να τα αφήσουμε πίσω όλα αυτά. Αύριο πρέπει να δουλέψουμε. Αύριο πρέπει να ασχοληθούμε με τα προβλήματα που υπάρχουν και να τα επιλύουμε. 


Εμείς είμαστε εδώ, για το αύριο του τόπου,με υπεύθυνη στάση και θετική διάθεση. Οι εκφράσεις που δυστυχώς ακούστηκαν, κοίτα να δεις που θα περάσει, δεν τιμούν κανέναν, πόσο μάλλον τα χείλη που το είπαν. 


ΣυνεχιΖΟΥΜΕ να υπηρετούμε τον Δήμο μας, τους πολίτες που μας εμπιστευθηκαν και τον όρκο που δώσαμε. Χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας σήμερα, όχι αύριο.

1 σχόλιο:

  1. Χαλάρωσε Χρηστάρα, δεν γίνεται έτσι δουλειά. Έμεινες με μειοψηφία 9 συμβούλων στους 27 και η αντιπολίτευση έχει 18. Πρώτος εσύ πρέπει να δώσεις το παράδειγμα της συνεργασίας. Έτσι όπως μιλάς και γράφεις οδηγείς τα πράγματα σε αδιέξοδο για εσένα. Για αυτό άλλαξε τακτική και επιτέλους συνομίλησε και πραγματικά συνεργάσου, στα αλήθεια όμως, όχι στα ωέματα και στα λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365