Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 22/1 Κριός 


Αν ο αγαπημένος σου έχει διαφορετική άποψη ή προοπτική από τη δική σου για κάποιο ζήτημα, μην το κάνεις θέμα. Μήπως όμως «ψάχνεσαι» για καβγά;
Αντί να ξεσπάσεις το άγχος και τη νευρικότητα που νιώθεις στον εραστή σου, προσπάθησε καλύτερα να μετατρέψεις την όποια ένταση δημιουργήθηκε, σε θετική ενέργεια. 

ζώδια ταύρος

Αν είσαι σε σχέση, να θυμάσαι, πως ο ανταγωνισμός ανάμεσα στο ζευγάρι, είναι υγιής, μόνο αν είναι διασκεδαστικός.
Όμως αν αυτό που συμβαίνει τώρα είναι κάτι μόνιμο, δεν είναι καλό σημάδι για την μελλοντική εξέλιξη της σχέσης σου.
Αν είσαι ελεύθερη, τότε η διαίσθησή σου θα είναι ακριβής αν ανιχνεύσει οποιαδήποτε πρόκληση προέλθει από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Δείξε ανωτερότητα και απάντησε με το σωστό τρόπο.

ζώδια προβλέψεις 22/01 δίδυμοι

Οι τολμηρές κινήσεις στα ερωτικά σου φέρνουν νέες και δελεαστικές δυνατότητες. Πιθανότατα δεν είσαι από τα άτομα που παίζουν με ασφάλεια. Επομένως αυτή είναι η ώρα για να αφήσεις την καρδιά σου να σε καθοδηγήσει σε νέες παθιασμένες περιπέτειες. Έχεις στη διάθεσή σου, ενδιαφέρουσες επιλογές. Μόλις τις εντοπίσεις, θα νιώσεις περισσότερο παρακινημένη, να πάρεις κάποια ερωτικά ρίσκα.

ζώδια καρκίνος

Ό, τι κι αν κάνει αυτή τη στιγμή αισιόδοξο ή παθιασμένο τον εραστή σου, είναι κάτι που θα εξερευνήσεις σταδιακά ή κάποια στιγμή που θεωρήσεις, πως είναι σωστή για σένα. Αν αισθάνεσαι πως λαμβάνεις μεγαλύτερη απόλαυση σαν παρατηρητής, τότε παρέμεινε στην επιλογή σου. Πιθανόν να υποστηρίζεις το πάθος του εραστή σου, αλλά θα το αγκαλιάσεις όταν νιώσεις πιο άνετα ή οικεία. 

ζώδια προβλέψεις 22/01 λέων

Μπορείς να καλύψεις πολλές βάσεις σε ένα ρομαντικό σχέδιο τώρα. Μπορεί επίσης να το εξετάσεις από κάθε δυνατή γωνία και να ανακαλύψεις περισσότερα εμπόδια παρά αισιόδοξους λόγους, που να σε προτρέπουν να το βάλεις σε εφαρμογή. Όμως αν το ένστικτό σου λέει, πως είναι παράλογο να πιέζεις έντονα ένα σχέδιο τότε εμπιστέψου το. Μην πιστεύεις πως κάθε εμπόδιο θα είναι προβληματικό ή θα σε αποστραγγίσει. Μερικά, μπορούν να παραταθούν εύκολα – και θαυμάσια.

ζώδια παρθένος

Οποιεσδήποτε αλλαγές ή βελτιώσεις έχουν γίνει στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, μπορεί να απαιτούν μεγάλη υπομονή. Αν είσαι σε σχέση, τότε μια χρήσιμη συζήτηση μεταξύ σας, θα επιβεβαιώσει αν με το ταίρι σου βρίσκεστε στην ίδια σελίδα σχετικά με την κατεύθυνση της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερη, θα ανακαλύψεις πως μια μικρή αλλαγή στην καθημερινότητά σου, θα έχει εκπληκτικά ευχάριστα οφέλη! 

ζώδια προβλέψεις 22/01 ζυγός

Θα αισθανθείς φιλόδοξη σε περισσότερες από μία περιοχές του κόσμου σου τώρα. Αυτό το διάστημα όμως, ίσως είναι περισσότερο μια περίοδος προγραμματισμού, παρά δράσης. Το πιο σημαντικό είναι να μην πιστέψεις πως είσαι μόνη με ό,τι επιδιώκεις ή αρχίζεις τώρα. Η κατανόηση του εραστή σου γι’ αυτό που θέλεις να πετύχεις, θα είναι μεγάλη. Αν μοιραστείς το όραμά σου, θα μπορούσε να διπλασιάσει τις πιθανότητες επιτυχίας.

ζώδια σκορπιός

Η ικανότητά σου να προσελκύεις αυτό που χρειάζεσαι στον συναισθηματικό σου κόσμο, ενισχύεται τώρα. Αυτό θα προσφέρει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να διασκεδάσεις περισσότερο στην ερωτική σου ζωή και να βάλεις μεγαλύτερους στόχους. Έχεις φανταστική δυναμική που εργάζεται για λογαριασμό σου. Επέτρεψε λοιπόν στη διαίσθηση και τη φαντασία να λειτουργήσουν παράλληλα, για να σε βοηθήσουν να κάνεις μεγάλα βήματα. Πίστεψέ το…και θα μπορέσεις πραγματικά να το πετύχεις. 

ζώδια τοξότης

Μην βρίσκεις δικαιολογίες… και μην καλωσορίζεις το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν πολλοί περισπασμοί που σε υποχρεώνουν να βάλεις σε δευτερεύουσα θέση τα ερωτικά σου. Αν φοβάσαι πως μια ρομαντική εμπειρία δεν θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου ή θα οδηγηθεί σε απόρριψη, τότε κάνεις τον εαυτό σου να φαίνεται μειονεκτικός. Οι ευκαιρίες χτυπούν την πόρτα σου. Απέρριψε τους αβάσιμους φόβους και άφησέ τες να μπουν μέσα! 

ζώδια αιγόκερως

Άδραξε την ευκαιρία να απολαύσεις μια ξεχωριστή, συγκινητική στιγμή. Ακόμα κι αν πρόσφατα βίωνες σκοτάδι στα ερωτικά σου, η ηλιοφάνεια που επικρατεί τώρα, θα είναι πολύ δελεαστική για να την αγνοήσεις. Ό, τι αφορά την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, ξετυλίγεται. Η εμπιστοσύνη, μπορεί να είναι η μαγική σπίθα που χρειάζεται…. για να γίνει ένα όραμα πραγματικότητα τώρα. 

ζώδια υδροχόος

Αν μπορείς να χειριστείς προσεκτικά μια συζήτηση με τον αγαπημένο σου, θα ήταν σοφό και χρήσιμο σήμερα. Μπορεί να πιστεύεις πως η μετάβαση σε δύσκολες ή εξαιρετικά ευαίσθητες περιοχές συζήτησης, δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα. Όμως μόλις ξεκινήσει, ίσως θελήσεις σύντομα να γυρίσεις σε άλλα θέματα. Αν μπορείς…. καλύτερα ν’ αφήσεις αυτό που δημιουργεί ένταση, να το συζητήσεις άλλη φορά. Τώρα δες τι μπορείς να κάνεις για να περάσεις ευχάριστα μαζί του, χωρίς αυτό να περιλαμβάνει λόγια!  

ζώδια ιχθύες

Ακόμα κι αν άλλοι τομείς είναι προβλέψιμοι ή διαχειρίσιμοι, οι αλλαγές στην ερωτική σου ζωή, σου προκαλούν απογοήτευση. Όμως τα πρόσφατα γεγονότα, σου προσέφεραν ουσιαστικά ερωτικά μαθήματα. Πρόσεξε μήπως σε απορροφήσουν οι ευθύνες στη σχέση σου και εξαντλήσουν την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365