Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Οριστικό: Αυξάνεται η θητεία στο Στρατό Ξηράς

Η απόφαση ελήφθη μετά από σχετική εισήγηση των Γενικών Επιτελείων

Κατά τρεις μήνες αυξάνεται η στρατιωτική θητεία στον Στρατό Ξηράς σύμφωνα με απόφαση που έλαβε σήμερα το ΚΥΣΕΑ.


Η απόφαση ελήφθη μετά από σχετική εισήγηση των Γενικών Επιτελείων και σύμφωνα με αυτήν, εξισώνεται η διάρκεια της πλήρους θητείας των Οπλιτών του Στρατού Ξηράς με τη διάρκεια της θητείας των οπλιτών σε Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία.


Ως εκ τούτου, η θητεία αυξάνεται στους 12 μήνες για τους υπόχρεους πλήρους θητεία κάτι που θα ισχύσει από την επόμενη σειρά κατάταξης.


Αναφορικά με όσους είναι υπόχρεοι μειωμένης θητείας, καλούνται, πλέον, να υπηρετήσουν 9 μήνες αντί για οκτώ που ισχύει μέχρι σήμερα.


Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365