Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας έχει καθιερωθεί να διοργανώνεται κάθε χρόνο το τελευταίο Σάββατο του Ιανουαρίου προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών, των Αγίων που προστατεύουν τις Τέχνες και τα Γράμματα.


Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, εκτός των άλλων, απονέμονται συμβολικά έπαινοι στους μαθητές και στις μαθήτριες του συλλόγου για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί, ωστόσο θα ήταν παράλειψη να μη συγχαρούμε τις:


• ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΡΖΟΓΛΟΥ για την εισαγωγή στο Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 


• ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΚΩΤΙΔΟΥ για την εισαγωγή της στο Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. 


Ευχόμαστε από καρδιάς στις μαθήτριες καλή σταδιοδρομία, όπως και σε όλους εσάς να έχετε μια χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα!


Με  εκτίμηση, 

το Δ.Σ. της

Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365