Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών ο Διονύσης Σταμενίτης

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση με το νέο Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Πέτσα, είχε την Τρίτη (19.01.2021) ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης. Ο Βουλευτής συνεχάρη το κ. Πέτσα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε να έχει μια παραγωγική θητεία.


Το βασικό θέμα που απασχόλησε τη συνάντηση ήταν ο τρόπος με τον οποίο το Κράτος μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και πως μπορεί να στηρίξει ουσιαστικά τους Δήμους, ώστε αυτοί να έχουν τα εφόδια να παράγουν έργο προς όφελος πάντοτε της κοινωνίας και των πολιτών.


Ο κ. Σταμενίτης παρουσίασε στον κ. Πέτσα τα θέματα που απασχολούν τους τέσσερις Δήμους του Νομού Πέλλας και του ζήτησε να υπάρχει μια άμεση συνεργασία προκειμένου τόσο στις πόλεις του Νομού όσο και στα χωριά να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις μέσα από την έγκριση έργων για τους Δήμους.


Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Πέτσας τόνισε ότι η πολιτική βούληση της κυβέρνησης είναι να στηρίξει στην πράξη τους όλους τους Δήμους, χρησιμοποιώντας πρωτίστως τα δύο βασικά εργαλεία που έχει στα χέρια της, το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365