Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Αλμωπία: Έναρξη της δράσης «Ούτε ένα δέντρο χαμένο»

Δελτίο Τύπου

Κάθε χρόνο, με το πέρας των εορτών παρατηρείται το φαινόμενο, τα φυσικά δέντρα που στολίστηκαν, να αφήνονται στους κάδους απορριμμάτων. 


Ο Δήμος Αλμωπίας και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πρασίνου, ξεκινούν τη δράση «Ούτε ένα δέντρο χαμένο». Όσοι δημότες επιθυμούν με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2384023215, μπορούν να μας καλούν και οι υπάλληλοι του Δήμου θα παραλάβουν από το σπίτι το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο για ανακύκλωση.

Η όλη διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν. Τα έλατα που θα μαζευτούν, θα οδηγηθούν για ανακύκλωση και μετά τη διαδικασία κομποστοποίησης θα χρησιμοποιηθούν ως λίπασμα. 

Η δράση «Ούτε ένα δέντρο χαμένο» θα ενταχθεί στη γενικότερη σειρά δράσεων για το 2021 της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Πρασίνου, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. 


Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΝΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ


2 σχόλια:

  1. Και πάλι μπράβο.Επόμενος στόχος η δενδροφύτευση που λείπει πολύ από την Αριδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα Χριστέ και Παναγια!!! Παλαιοημερολογητες είστε εκεί στο Δήμο? Όλοι έχουμε ξεστολισει τα δέντρα μας, αυτά έπρεπε να τα πείτε μέσα στις γιορτές όχι τώρα!!! Επειδή εσείς έχετε αφήσει ακόμα αμαμενα τα φωτάκια στις κολώνες δε σημαίνει ότι έχουμε κ εμείς ακόμα στολισμένα δέντρα... Εδώ κολλάει αυτό που λένε.. Κατόπιν εορτής.... (καλή κίνηση, συγχαίρω αλλά λίγο αργά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365