Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Χισκάκη προς Παρούτογλου: Εγώ έφυγα από το Δήμο πολύ πριν από εσένα και από τότε δε θυμάμαι να ξαναπηγα

Δείτε την ανάρτηση

Ερώτημα προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, για το αν το ιδιωτικό συμφωνητικό ισχύει και ποιος είναι πλέον ο ρόλος της κ. Χισκάκη στον Δήμο, απηύθυνε ο Νίκος Παρούτογλου στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.


Με αφορμή το συγκεκριμένο ερώτημα η κ. Χισκάκη απάντησε στον Νίκο Παρούτογλου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.


Δείτε την ανάρτηση:


Παρούτογλου Νίκο γιατί ρώτησες για το ρόλο μου σήμερα στο Δημο; Έγινε κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ενημερωθώ; Ή μου κοψατε εκ παραδρομής, κομμάτι στην πίτα; (αυτό ήταν αστείο)

Όπως θυμάσαι καλά, εγώ έφυγα από το Δήμο πολύ πριν από εσένα και από τότε δε θυμάμαι να ξαναπηγα, σε αντίθεση με εσένα, οπότε εύλογο είναι να γνωρίζεις πράγματα που εγώ αγνοώ. Δεν μπορεί να έκανες τυχαία αυτήν την ερώτηση. Σε παρακαλώ να με ενημερώσεις.

4 σχόλια:

  1. Κάνεις κουμάντο από το σπίτι Μελίτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χισκακη, δεν το ξέραμε ότι απαγορεύεται να ρωτήσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι και πόσο μάλλον ο αρχηγός μιας παράταξης για το αν εσείς που είστε ,μη εκλεγμένη, συνεχίζετε να συνεργάζεστε με το Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλύτερα να απαντήσει ο Παρουτογλου.Στον ένα χρόνο,που ήσουν συγκυβερνήτης,υπήρχε το ιδιωτικό συμφωνητικό;και αν υπήρχε και δεν συμφωνούσες,γιατί δεν το καταγγειλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10:33μ.μ. Αν παρακολουθούσες τα δημοτικά συμβούλια θα έβλεπες ότι το είχε καταγγείλει από τη πρώτη στιγμή.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365