Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Ευχαριστήριο Κέντρου Υγείας Αριδαίας

Ευχαριστήριο

Οι εργαζόμενοι του Κ. Υ. Αριδαίας αισθάνονται την βαθύτατη ανάγκη να απευθύνουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη μας στους:

Γάτσο Ανδρέα ΄΄DATA BANK COMPUTER΄΄  ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΄΄ 


Γιώργο Παυλίδη, ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΔΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΄΄ΚΟΡΥΦΗ΄΄,  


Αραμπατζή Φώτη, κάτοικο Τ.Κ. Εξαπλατάνου,



Πισανίδη Χρήστο, κάτοικο Τ.Κ. Εξαπλατάνου,

για την έμπρακτη στήριξη τους απέναντι στο δύσκολο έργο που καλούμαστε να επιτελέσουμε ως Υγειονομική Μονάδα για απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, αλλά και τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά για περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19.


Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, η ηθική και υλική προσφορά τους αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν. 


Με την εξόχως ευγενική συνεισφορά τους σε απαραίτητο εξοπλισμό, στηρίζουν και αναγνωρίζουν έμπρακτα το έργο μας, που αγόγγυστα με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία προσφέρουμε καθημερινά στους συνανθρώπους μας. 


Η συνεισφορά τους, προς τους εργαζόμενους του Κ. Υ. Αριδαίας και κατ΄ επέκταση στους πολίτες της Αλμωπίας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

΄΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ΄΄


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365