Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Choice Sports Bar: Κερδίστε τον καφέ ενός μήνα

Διαγωνισμός

Ο καφές είναι απόλαυση, αλλά ακόμη πιο απόλαυση είναι όταν τον μοιράζεσαι με το δικό σου άτομο! Εμείς, εδώ στο Choice Sports Bar, θέλοντας να γιορτάσουμε τη νέα χρονιά, οργανώνουμε ένα επικό διαγωνισμό! Συγκεκριμένα, ένας ή μία από εσάς, μπορεί να κερδίσει δωρεάν καφέ για έναν ολόκληρο μήνα! Και επειδή ο καφές θέλει και παρέα, θα κάνουμε δώρο και τον καφέ του ατόμου της επιλογής σας, για το ίδιο χρονικό διάστημα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα:


Follow το Choice Sports Bar


Like στη φωτογραφία


Tag το άτομο που θέλετε να πίνει και αυτός για ένα μήνα τον καφέ του δωρεάν


Αυτός ο διαγωνισμός είναι ΜΟΝΟ η αρχή! Μείνετε συντονισμένοι για τους επόμενους!


*Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους Αριδαίας και τριγύρω περιοχών.

*Η κλήρωση θα γίνει 17 Ιανουαρίου 2021 με ειδική εφαρμογή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365