Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Αλμωπία: Εμβολιάστηκε κατά του Covid-19 ο Στέφανος Αβραμίκας - Τι δήλωσε ο ίδιος (ΦΩΤΟ)

"Ή ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ - STOP COVID 19"

Εμβολιάστηκε σήμερα με το εμβόλιο της pfizer, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας και πρώην Αντιδήμαρχος Στέφανος Αβραμίκας.


Ο κ. Αβραμίκας εργάζεται στο Ε.Κ.Α.Β. και είναι ένας από τους ανθρώπους που δίνει καθημερινή μάχη με τον αόρατο εχθρό. Επίσης σήμερα εμβολιάστηκε και ο συνάδερφος του Μερτζεμέκης Χαράλαμπος.


Μάλιστα ο Στέφανος Αβραμίκας έστειλε και το δικό του μήνυμα, γράφοντας χαρακτηριστικά "Ή ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ - STOP COVID 19".


Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Στέφανο Αβραμίκα μας δήλωσε πως δεν έχει καμία παρενέργεια, ενώ ευχαρίστησε το προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου, το οποίο ήταν άψογο σε όλη την διαδικασία.


Στην Πέλλα έχουν εμβολιαστεί μέχρι σήμερα 309 υγειονομικοί.


Ή ΑΡΧΉ ΤΟΥ ΤΈΛΟΥΣ - STOP COVID 19

Δημοσιεύτηκε από Στέφανος Αβραμίκας στις Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021





 

3 σχόλια:

  1. έτσι πρέπει.Άντε να εξηγήσεις στους χωριανούς εκει πάνω ότι ο κορονοιός υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχει ακομη ανθρωπος σ' αυτο το πλανητη που πιστευει οτι δεν υπαρχει κορονοιος;

      Διαγραφή
    2. Ναι υπάρχουν πολλοί. Όπως η Μαρία από τους Προμαχους που πιστεύει ότι όλα αυτά είναι ψέματα για να πουλήσουν οι εταιρίες τα εμβόλια. Μην επιχειρήσετε να πείσετε τις Μαριες γιατί υπάρχει κίνδυνος να πάθετε εγκεφαλικό, όπως κινδύνεψε να πάθω εγώ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365