Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Ποιος είναι ο Fashion icon ο εισβολέας στο Καπιτώλιο που θύμιζε τον Μπλεκ

Έχει το παρατσούκλι, «Σαμάνος QAnon»

Ο εκκεντρικός τύπος που εισέβαλε στο Καπιτώλιο μαζί με άλλους οπαδούς του Τράμπ και θυμίζει στους πενηντάρηδες τον Μπλεκ, τον πρωταγωνιστή των κόμικ της παιδικής τους ηλικίας έχει γίνει φυσικά trend στο twitter. 


Πολλά είναι αυτά που γράφονται και υπάρχουν ακόμα και προτάσεις για να ντυθεί κάποιος με τον τρόπο που ήταν ντυμένος όταν εισέβαλε στο ναό της δημοκρατίας των ΗΠΑ. Ο Τζέικ Άντζελι ο οποίος είναι μόλις 32 ετών είναι υποστηρικτής της συνωμοσιολογικής θεωρίας QAnon. 


Έχει το παρατσούκλι, «Σαμάνος QAnon», και συχνάζει σε όποιες διαδηλώσεις κάνουν οι λάτρεις των θεωριών συνομωσίας αλλά και οι ακροδεξιοί στις ΗΠΑ. Είναι από την Αριζόνα, δήλωνε τραγουδιστής και ηθοποιός και πλέον υποστηρικτής της θεωρίας QAnon που υποστηρίζει ότι όλα είναι μια παγκόσμια συνομωσία παιδεραστών και μόνο ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να μας σώσει. 


Σε μια από τις πολλές αναρτήσεις στο twitter με τίτλο: «Κλέψτε το look του» περιγράφονται όλα όσα φοράει και πόσο κοστίζουν.


Δείτε την ανάρτηση




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365