Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 8/1 Κριός 

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να παραμεριστούν οι ανησυχίες ή οι ελλείψεις που σχετίζονται με την ερωτική σου ζωή. Όσο πιο ρεαλιστικά κοιτάζεις τα ερωτικά σου, τόσο μεγαλύτερη ένταση θα φέρεις στη σχέση σου.
Δείξε ευγνωμοσύνη απέναντι στις εμπειρίες που απέκτησες από την ερωτική σου ζωή…κι εμπιστέψου την καρδιά σου που σου τονίζει τις παθιασμένες δυνατότητες που υπάρχουν. Αν καταφέρεις να βγεις από τη ζώνη άνεσης του δεσμού σου, θα μπορέσεις να κινήσεις αυτή τη διαδικασία! 

ζώδια ταύρος

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, η γλυκύτητα και η τρυφερότητα στη σχέση σου θα μετατραπεί σε κάτι εντονότερο κι επιθυμητό.
Η καρδιά σου θέλει σωματική και πνευματική επαφή με το ταίρι σου. Ίσως ο εραστής σου καταφέρει να δει τώρα, μια πλευρά του εαυτού σου που ή κρύβεις….ή δεν βλέπει αρκετά συχνά!

ζώδια προβλέψεις 08/01 δίδυμοι

Ένα κύμα σαφήνειας αναδύεται στα ερωτικά σου και φέρνει νέα συναισθήματα. Άφησέ τα να σε βοηθήσουν να ρίξεις ένα εμπόδιο ή να αναλάβεις ένα ερωτικό ρίσκο. Έχεις κάθε δικαίωμα να νιώθεις σιγουριά για τις νέες στάσεις και τα συναισθήματα που επηρεάζουν τις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους ή συγκεκριμένα με το ταίρι σου. Πίστεψε πως η αγάπη μεταμορφώνεται, με πολλούς κι εμπνευσμένους τρόπους.

ζώδια καρκίνος

Μπορεί να ήσουν πιο προσεκτική στο παρελθόν ή να φρέναρες σε ό,τι αφορούσε να ερωτικά σου. Είναι όμως βέβαιο, πως θα καθησυχάσεις και θα ηρεμήσεις, αν αποδεχτείς πως πρέπει να είσαι λιγότερο εγκρατής τώρα. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, θα συνειδητοποιήσεις πως ένα ανοιχτό μυαλό και μια δεκτική καρδιά αντικαθιστούν την προσοχή, την άμυνα – και πιθανώς την απαισιοδοξία. Ένας καινούργιος κόσμος….σε περιμένει! 

ζώδια προβλέψεις 08/01 λέων

Η Σελήνη συνεχίζει να επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια και την ασφάλειά σου. Αυτό σημαίνει ότι τα βαθιά συναισθήματα θα υποστηρίξουν πολλά από αυτά που λες και κάνεις αυτήν τη στιγμή. Ενθαρρύνεσαι επίσης να εξερευνήσεις βαθύτερα εκείνες τις πτυχές του έρωτα και της οικειότητας που είναι άγνωστες ή ενδιαφέρουσες. Το «άγνωστες»…. μπορεί να σημαίνει «ταμπού». 

ζώδια παρθένος

Θα ανακαλύψεις την αλήθεια στο παλιό ρητό πως «δεν έχει σημασία αυτό που λες, αλλά το πώς το λες». Το να είσαι πειστική ή να τονίζεις τις απόψεις σου, χρειάζεται περισσότερη ευφυΐα… από επιμονή. Με τη Σελήνη να επηρεάζει τον τρόπο της σκέψης και της επικοινωνίας σου, εμπιστέψου αυτούς τους λεπτούς και δημιουργικούς τρόπους… για να αποκαλύψεις στο ταίρι σου, τι υπάρχει στο μυαλό και την καρδιά σου. 

ζώδια προβλέψεις 08/01 ζυγός

Η Σελήνη θα δημιουργήσει κάποια μαγεία στα ερωτικά σου τώρα, ενισχύοντας μια μυστηριώδη και πολύ ερωτική ατμόσφαιρα. Αν η προσοχή που δείχνεις σε κάποιον δεν έχει λειτουργήσει μέχρι τώρα παρότι χρησιμοποίησες πολλές διαφορετικές τακτικές, αυτή η σεληνιακή επιρροή θα προκαλέσει την περιέργειά του – και πολλά άλλα. Μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται… για να ανοίξει ένας διάλογος ανάμεσά σας. 

ζώδια σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα τονίσει τον εσωτερικό σου κόσμο, που θέλεις να γνωρίσει ο αγαπημένος σου. Μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να εκπέμψεις μια ευαισθησία, που το ταίρι σου όχι μόνο θα καλωσορίσει, αλλά θα βρει ακαταμάχητη. Αν θέλεις κάτι να εμβαθύνει ευχάριστα ανάμεσά σας, τότε είναι η ώρα να δεις τι μπορεί να αποφέρει…. το να γίνεις λιγάκι πιο τολμηρή. 


ζώδια τοξότης

Θα μπορέσεις να υποστηριχτείς με τρόπους που δεν θα γνωρίζεις και θα αξιοποιήσεις στο έπακρο την παθιασμένη πρόοδο που προσφέρεται τώρα. Επομένως εμπιστέψου πως δεν απαιτείται δραματική ή επαναστατική δράση. Αγκάλιασε την ιδέα να αλλάξεις αυτό που σε προτρέπει η καρδιά σου να αλλάξεις. Μια ειλικρινή προσέγγιση στη σχέση σου, θα οδηγήσει κάτι σε μια νέα κατεύθυνση εκπληκτικά γρήγορα. 

ζώδια αιγόκερως

Υπάρχουν τρόποι για ν’ αυξήσεις τη συναισθηματική και σωματική σου ενέργεια. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα ρισκάρεις για κάτι που ονειρεύεσαι να ζήσεις. Αν είσαι σε σχέση, τότε ίσως προσπαθήσεις να εκφράσεις ό,τι κρατάς κρυμμένο μέσα σου ή ό,τι σε καταπιέζει…εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση, θα νιώσεις ενθάρρυνση για να αναλάβεις δράση. Όποιος τολμά… κερδίζει!

ζώδια υδροχόος

Μήπως αυτό που χρειάζεται κάποιος, είναι μια χαλαρή κι ανάλαφρη ατμόσφαιρα στον κόσμο του; Αυτό μπορεί να ισχύει τώρα….και θα σε ευχαριστήσει ο εραστής σου που του το παρέχεις. Όμως η πραγματική δεξιότητα έγκειται στο να γνωρίζεις πότε να αλλάζεις τη μεταξύ σας σύνδεση, από διανοητική…. σε αισθησιακή ή σέξι. Ακόμα κι αν ξέρεις πως έχεις γνώσεις για να μιλήσεις για πολλά θέματα….αυτό το διάστημα καλύτερα γίνε για το ταίρι σου, ο ακροατής που έχει ανάγκη.

ζώδια ιχθύες

Οι εμπειρίες της ερωτικής σου ζωής, σε βοήθησαν να υιοθετήσεις μια διαφορετική προσέγγιση στις αποφάσεις που αφορούν τα ερωτικά σου. Όμως, η φαντασία σου είναι απαραίτητη, για να μπορέσεις να αποδεχτείς πως αυτό που δεν λειτούργησε πριν, δεν θεωρείται οδηγός για ό, τι ξετυλίγεται τώρα. Είσαι οπλισμένη με εμπειρία, που θα σου φανεί χρήσιμη. Αλλά δες πώς αυτό αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμο…αν έχεις πιο ανοιχτό μυαλό και μεγαλύτερη ευελιξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365