Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Ενωμένη η Σωσάνδρα για την κερκίδα

Αναλυτικά το αίτημα

Άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ της ανέγερσης κερκίδας στο δημοτικό γήπεδο της Σωσάνδρας.


Συγκεκριμένα, αποφασισμένοι να μην αφήσουν οι δημότες της Σωσάνδρας την ευκαιρία να πάει χαμένη, κατέθεσαν μέσω του αθλητικού συλλόγου του χωριού αίτημα προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο της τεχνικής υπηρεσίας Γιάννη Κετικίδη προκειμένου να ενημερωθούν γραπτώς για τις ενέργειες και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου. 


Επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Aridaia365 αναφέρουν ότι υπήρξε και έκτακτη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου του χωριού στην οποία και αποφασίστηκε η υποβολή ανάλογου ερωτήματος στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. 


Αναλυτικά το αίτημα αναφέρει:


“Κύριε αντιδήμαρχε.

Με αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση του Δημάρχου Αλμωπίας στα τοπικά ΜΜΕ σχετικά με το έργο “ανέγερση κερκίδας  στο δημοτικό γήπεδο Σωσάνδρας" παρακαλώ να μας ενημερώσετε γραπτώς στην ανωτέρω διεύθυνση σχετικά με τις έως τώρα ενέργειες της υπηρεσίας σας προκειμένου να εκδοθεί άδεια δόμησης για το αναφερόμενο έργο, την δημοπράτησή του καθώς και το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα της επίτευξής τους.”

Με αυξημένο ενδιαφέρον λοιπόν αναμένουν οι δημότες της Σωσάνδρας τις εξελίξεις  για το θέμα.

9 σχόλια:

  1. Τρέχα τώρα Κετικίδη να συμμάσεις τις χαζομάρες του Μπάτση. Οι ανακοινώσεις σας μάραναν τρομάρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε δεν μπορώ να σε καταλάβω. Άλλος στη θέση σου θα είχε πάρει το χρήμα, θα είχε κάνει το έργο και τώρα θα έκοβε κορδέλες μαζεύοντας ψήφους. Εσύ αντίθετα, κοντεύεις να χάσεις ένα ολόκληρο χωριό επειδή προτίμησες να βάλεις πλάτη σε μια παρέα αμετανόητων χασομέρηδων οι οποίοι σε έχουν καπελώσει και αρνούνται να πράξουν το αυτονόητο, την δουλειά δηλαδή για την οποία πληρώνονται. Και αυτό το κάνεις βγάζοντας μια ανόητη ανακοίνωση στην οποία θίγεις και προσβάλλεις ανθρώπους οι οποίοι απλά τρέχουν για το καλό του χωριού τους. Όλα λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστό. Την ανακοίνωση πρέπει να την ανέβασε όπως του την έδωσαν χωρίς να την διαβάσει, δεν εξηγήται αλλιώς.

      Διαγραφή
  3. μαγκιά είναι οι άνθρωποι της Σωσάνδρας να εξασφαλίσουν μέσω βουλευτών επιπλέον εξτρα χρηματοδότηση αποκλειστικά για το χωριό τους.Πέραν του Δήμου να απαιτήσουν στην Αθήνα επιπλέον 100χιλιάδες ευρώ από άλλες πηγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εισαγγελέας μου μυρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε τι έξυπνους σχολιαστές έχουμε στην Αριδαία. Με τον καλό τον λόγο στο στόμα. Ποιος γράφει το άρθρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουνα φατσα ουνα ρατσα προμαχοι κ σωσανδρα καληνηχτα σασ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί δεν καταγγέλλετε τον Κετικίδη, την τεχνική υπηρεσία και τον Μπάτση στον επιθεωρητή δημοσίας διοίκησης και τον συνήγορο του πολίτη, να κηρυχτούν έκπτωτοι και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες. Υπάρχει και το προηγούμενο με τα πληρωμένα έργα ηλεκτροφωτισμού. Η καταγγελία είναι απλή μέσω των ιστοσελίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365