Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην Skroutz

Η Skroutz αναζητά ήδη τους πρώτους 14 εργαζόμενους για την κάλυψη των αναγκών στα τμήματά της.

Την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της σχεδιάζει εντός του 2021 η γνωστή πλατφόρμα Skroutz. Μετά τις 178 προσλήψεις που πραγματοποίησε το 2020 η εταιρεία αποφάσισε την πρόσληψη επιπλέον 200 νέων εργαζομένων τη νέα χρονιά.


Η Skroutz αναζητά ήδη τους πρώτους 14 εργαζόμενους για την κάλυψη των αναγκών στα τμήματά της.


Ειδικότερα, η εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση προσωπικού για τις ομάδες Εngineering, Product, Commercial και People.

 

Οι νέες θέσεις εργασίας αφορούν Senior Backend Engineer, iOS Developer, Android Developer, Senior Backend Engineer, Senior Site Reliability Engineer – Core Infrastructure, Business Intelligence Analyst, Senior Product Manager, Sales Account Manager, Senior Talent Acquisition Specialist και άλλες.


Η επέκταση του ανθρώπινου δυναμικού της εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο ανάπτυξης που υλοποιεί η εταιρεία μετά την απόκτηση του 45% της εταιρείας από την CVC Capital Partners έναντι 21 εκατ. ευρώ.


Σήμερα η Skroutz απασχολεί 430 άτομα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση της εταιρείας το 2020 μοίρασε 1,1 εκατ. ευρώ από την κερδοφορία του 2019 σε έναν μεγάλο αριθμό εργαζομένων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365