Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021

Έδεσσα: Δωρεάν test Covid-19 με το σύστημα Drive Through

Δελτίο Τύπου

Μετά από αίτημα και συνεννόηση του αρμοδίου Αντιδημάρχου κ. Κώστα Λαμπρόπουλου με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΟΔΥ την Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθούν στην Έδεσσα τεστ για τον κορωνοϊό με τη μέθοδο του ελέγχου από το αυτοκίνητο (Drive Through). Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα εγκατασταθεί έξω από το Κέντρο Υγείας Έδεσσας (πρώην ΙΚΑ) κατά τις ώρες 10:00 – 14:00 και θα πραγματοποιεί test μόνο σε επιβαίνοντες σε αυτοκίνητα ή μοτοσυκλέτες. 


Τα test είναι προαιρετικά και για την πραγματοποίηση τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής τους Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).


Ο Αντιδήμαρχος, κ. Κώστας Λαμπρόπουλος, δήλωσε σχετικά: 

«Η πραγματοποίηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού test για τον κορωνοϊό είναι σημαντική στην παρούσα φάση προκειμένου να εξαχθούν συμπεράσματα για το ιικό φορτίο στην περιοχή μας μετά τις γιορτές. Για το λόγο αυτό καλώ τους πολίτες να προσέλθουν στην διαδικασία, που είναι ασφαλής, γρήγορη και δωρεάν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365