Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Δ. Μπίνος: Στόχος μας να ενώσουμε τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας στις Δημοτικές Εκλογές του 2023

Δείτε την ανάρτηση

Σύσσωμη η Δημοτική Ομάδα του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» που εκπροσωπεί το συνδυασμό στο Δημοτικό Συμβούλιο, έκοψε την πίτα της. Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας. Το φλουρί έτυχε ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Γεωργίου.


Ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρης Μπίνος κατά τον χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είπε, «το 2023 θα μας βρει έτοιμους να διεκδικήσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας με μεγάλες αξιώσεις και με στόχο να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε τη δημοτική περίοδο 2014 - 2019».


Και πρόσθεσε: «Η προσπάθειά μας ξεκινά, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς διακρίσεις. Εμείς είμαστε εδώ για να συνθέσουμε τις υγιείς δυνάμεις του τόπου. Για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε. Δεν διαχωρίζουμε τους ανθρώπους ανάλογα με την κομματική τους ταυτότητα. Αυτές οι πρακτικές παραπέμπουν στον μεσαίωνα και είναι θλιβερό να τις εκπροσωπούν οι άνθρωποι που διαχειρίζονται σήμερα τις τύχες του Δήμου μας».




6 σχόλια:

  1. Κύριε Δημήτρη και δεν στο είχα!! Αυτό το...''εαν πιστεύουν στο Θεό ή όχι'' μέτρησε πολύ!!!
    Μακάρι να υπάρχει τέτοιος εκσυγχρονισμός σε ιδέες απόψεις και μυαλά.
    Ο χώρος της δεξιάς έχει πολύ ψωμί εαν αποβάλλει οτιδήποτε ακροδεξιό,εθνικιστικό της κραυγής και όχι της λογικής.
    Το μεγάλο ερώτημα που θα μας απασχολεί μόνιμα ειναι: Να κοιτάμε μπροστά ή πίσω? Μεσοβέζικες λύσεις δεν υπάρχουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Μπίνος μπορεί να προσφέρει αρκετά πράγματα μόνο ανοίγοντας το δρόμο και σε άλλους χώρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί που είναι στη φωτογραφία, θα είναι μαζί σου σίγουρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλική συμβουλή: Μην δοκιμάσεις για τρίτη φορά. Μην επιμένεις. Είναι μάταιο. Θα είναι επώδυνη για σένα και η δεύτερη αποδοκιμασία από τους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας αποβάλλουμε όλα τα παλιά στο αποχετευτικό δίκτυο της Αριδαίας και ας δούμε τι καινούργιο θα υπάρξει στο μέλλον είναι καιρός να κρεμάσετε τα παπούτσια όλοι εσείς που έχετε βάλει υποψηφιότητα στις τελευταίες εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν τον Αντρέα τον άνεργο, όλοι είναι φιλαράκια μου,εγώ είμαι με όλους, λίγο ΝΔ λίγο ΣΥΡΙΖΑ, καρέκλα να έχω κονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365