Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Πρόεδρος εκδιδόμενων: Το 90% των ιερόδουλων πεινάει

Μόνο το 10% των γυναικών έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

Μόνο το 10% των γυναικών που εργάζονται στο σεξ έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Το 90% των εκδιδόμενων γυναικών αυτή τη στιγμή πεινάει», εξηγεί στο GRTimes η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος κ. Έλλη Κανελλοπούλου.


Η ίδια μάλιστα, εκτιμά ότι οι οίκοι ανοχής, οι οποίοι έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα, θα μπορούσαν να εργαστούν ακολουθώντας μία σειρά από μέτρα.


Ειδικότερα, η κα Κανελλοπούλου σημειώνει ότι το επάγγελμα των ιερόδουλων, έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, όχι επειδή δεν έχει στηριχθεί όσο τα υπόλοιπα επαγγέλματα, αλλά επειδή μόνο το 10% των εκδιδόμενων γυναικών έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.


«Το υπόλοιπο 90% είναι στη μαύρη εργασία με αποτέλεσμα τώρα, εν μέσω πανδημίας, να ζουν με μηδενικό εισόδημα για περίπου 3 μήνες, καθώς ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας τις βραδινές ώρες, με αποτέλεσμα η εργασία να είναι αδύνατη.


«Η κατάστασή τους είναι τραγική. Οι κοπέλες ωρύονται. Πολλές έχουν χάσει τα σπίτια τους και πεινάνε. Όσες είναι τυχερές στηρίζονται σε φίλους και οικογένεια» αναφέρει μεταξύ άλλων.


Πηγή: protothema.gr

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365