Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 13/2 Κριός 


Θα γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο το γεγονός, πως εστιάζεις υπερβολικά στις ανάγκες ή τα προβλήματα του εραστή σου. Όμως πρέπει επιτέλους, να φροντίσεις να αλλάξεις την κατάσταση ή να απομακρυνθείς από όποιον ή ό,τι σε αποστραγγίζει συναισθηματικά.
Αν μάλιστα κάποιο φιλικό σου άτομο, σε συμβουλέψει πως αυτό είναι απαραίτητο, άκουσέ το… γιατί το ενδιαφέρει πραγματικά η ευτυχία σου!

ζώδια ταύρος

Ακόμα κι αν η ιδέα να κάνεις ριζοσπαστικές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή έχει για σένα την μεγαλύτερη προτεραιότητα τώρα, δεν χρειάζεται να επιταχύνεις αυτήν τη διαδικασία.
Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να καταλάβεις τι ή ποιον επιθυμείς πραγματικά. Η πραγματικότητα του μέλλοντος της ερωτικής σου ζωής, ζητά τώρα την προσοχή σου.
Σίγουρα θα χρειαστούν δραστικές κινήσεις…αλλά όχι ακόμα! 

ζώδια προβλέψεις 13/02 δίδυμοι

Τώρα είναι ισχυρό το παθιασμένο δυναμικό σου, γι’ αυτό κράτησε ανοιχτά τα μάτια και την καρδιά σου, για πιθανότητες που μπορεί να προκύψουν ώστε να το εκμεταλλευτείς. Απομάκρυνε από το μυαλό σου σκέψεις για δαπανηρές ή υπερβολικές χειρονομίες ώστε να κερδίσεις τη καρδιά αυτού που σε ενδιαφέρει. Μια πιο αυθεντική και λιγότερο υλική προσέγγιση για τη διαμόρφωση ή την ενίσχυση μιας ερωτικής σχέσης, θα ανάψει τη σπίθα κατάλληλα.

ζώδια καρκίνος

Αν αισθάνεσαι πως οι θεοί της αγάπης είναι στο πλευρό σου, τότε εμπιστέψου τη διαίσθησή σου και τόλμησε να κάνεις ένα τολμηρό βήμα…. ή πάρε ένα ερωτικό ρίσκο τώρα. Έχεις αρκετά θετική διάθεση και μπόλικη αισιοδοξία που σε υποστηρίζουν στην προσπάθεια να περάσεις μια διαχωριστική γραμμή. Ένα νέο κεφάλαιο περιμένει να ξεκινήσει στην ερωτική σου ζωή…αλλά χρειάζεται προθυμία από πλευράς σου.

ζώδια προβλέψεις 13/02 λέων

Το ό,τι βλέπεις το δέντρο αλλά χάνεις το δάσος στα ερωτικά σου, μπορεί να αποδειχθεί πρόβλημα. Όσο κι αν προτιμάς να βλέπεις με ονειρικό τρόπο τις καταστάσεις της ερωτικής σου ζωής….απαιτείται να δείξεις λίγο ρεαλισμό. Επειδή αν δεις πιο σοβαρά και ρεαλιστικά τη σχέση σου, θα πυροδοτήσει τη φαντασία σου, μ’ ένα τρόπο που θα σε ενθουσιάσει!

ζώδια παρθένος

Μια αποκάλυψη που αφορά την ερωτική ζωή, θα σε κάνει να σκεφτείς πολλά. Πιθανώς, η κατεύθυνση της ερωτικής σου ζωής ή της σχέσης σου, να σου διευκρινίσει αν η καρδιά σου το υποστηρίζει πραγματικά. Άφησε την παθιασμένη στάση σου, να βοηθήσει ώστε να βγάλεις μερικά χρήσιμα συμπεράσματα. Αν η τρέχουσα ερωτική σου πορεία χρειάζεται προσαρμογή, οι επόμενες εξελίξεις… θα μπορούσαν να είναι αυτές που περίμενες. 

ζώδια προβλέψεις 13/02 ζυγός

Αξίζει να αξιολογήσεις με ειλικρίνεια τι κάνεις συνήθως στη σχέση σου και πώς θα μπορούσε να επωφεληθεί…αν προσθέσεις περισσότερο αυθορμητισμό. Σίγουρα, η άνεση θα υπάρχει αν παραμείνεις σε ό,τι είναι γνώριμο και αρνηθείς τις οποιεσδήποτε αλλαγές. Μήπως όμως είναι καιρός να εξετάσεις πιο προσεκτικά το γεγονός, πως οι καθημερινές σου προσπάθειες για τη διατήρηση της αρμονίας σε εμποδίζουν από άλλες πιο αξιόλογες επιλογές;

ζώδια σκορπιός

Αν αισθάνεσαι πως οι παθιασμένες σου προσπάθειες δεν αντικατοπτρίζουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς, τότε είναι ένα σαφές μήνυμα πως πρέπει να αναθεωρήσεις τη στρατηγική σου. Το πρώτο βήμα, μπορεί να απαιτεί την ειλικρινή εξέταση μιας συγκεκριμένης ερωτικής γραμμής που από επιλογή καθυστερείς να διασχίσεις. Μερικές αλλαγές που είσαι απρόθυμη να πραγματοποιήσεις, ίσως είναι ακριβώς αυτές που χρειάζεσαι, για να βελτιώσεις τα πράγματα. Προσπάθησε να τις δεις πιο θετικά και ανοιχτόμυαλα. 

ζώδια τοξότης

Μια ερωτική σου φαντασίωση περιμένει να βρεις τη δύναμη να την μεταμορφώσεις. Έχοντας περισσότερη πίστη σ’ αυτό που μπορείς να πετύχεις στο ερωτικό πεδίο, μπορεί να μετατρέψει αυτό που είναι απλό σε κάτι ευχάριστο ή εξαιρετικό τώρα. Ήρθε η ώρα να σταματήσεις πλέον να συλλογίζεσαι απλά…. τις παθιασμένες δυνατότητες. Αποφάσισε ποιες επιλογές θέλεις να κάνεις πραγματικές. Η πρόοδος βασίζεται σε σένα τώρα και σε κανέναν άλλον!

ζώδια αιγόκερως

Ένα θετικό κύμα διαπερνά τώρα την ερωτική σου ζωή και μπορεί να σου ανεβάσει τη διάθεση να ενισχύσει τη λίμπιντο σου ή να σε κάνει να πετάς στον αέρα. Και φυσικά δεν αφορούν το να σε κάνουν απλά, να νιώσεις καλύτερα. Μπορεί να σε βοηθήσουν να κάνεις κάποιες αλλαγές στο δεσμό σου…αν αυτό είναι που επιθυμείς πραγματικά. Κάνοντας ένα τολμηρό βήμα, δίνεις σ’ αυτή τη φλογερή θετική ενέργεια, το σημάδι που περιμένει! 

ζώδια υδροχόος

Αν τα θεμέλια της ζωής σου ενισχύονται, τότε είναι απαραίτητο να κάνεις μια παρόμοια προσπάθεια και με την ερωτική σου ζωή. Ο προσδιορισμός του τι θέλεις να αλλάξεις…. είναι το πρώτο βήμα. Η απόφαση να στηρίξεις οποιεσδήποτε στοργικές ή παθιασμένες ενέργειες με θετική διάθεση και αισιοδοξία…. είναι το δεύτερο.

ζώδια ιχθύες

Κοιτάζοντας προσεκτικά τα θετικά και αρνητικά του δεσμού σου θα σου επιβεβαιώσουν τι πρέπει να αλλάξεις μέσα σου, για να πετύχεις κάποιες βελτιώσεις. Αυτό ίσως αποκαλύψει, το πόσο κολλημένη είσαι με τον έλεγχο. Να είσαι ειλικρινής για το λόγο που το κάνεις. Μόνο τότε θα μπορέσεις να καταλάβεις τη στάση που πρέπει να ακολουθήσεις. Μπορεί η επιθυμία σου για έλεγχο, να είναι αυτό που εμποδίζει την ευχάριστη πρόοδο του δεσμού σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365