Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Θύελλα Σαρακηνών: Δίνει την οικονομική ενίσχυση της Γ.Γ.Α. στην φιλοζωική Αριδαίας

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου:


Ανακοίνωση για την οικονομική ενίσχυση της Γ.Γ.Α.


Αρχικά θεωρούμε το λιγότερο άστοχη την απόφαση της πολιτείας να μοιράσει 2.500€ σε κάθε σωματείο ανεξαρτήτως κατηγόριας και αθλήματος.

Συγκεκριμένα για εμάς όπως και κάθε άλλη ομάδα της γ εθνικής το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε 3 διαιτησίες την ώρα που άλλες ομάδες βγάζουν ολόκληρη χρονία με αυτά τα χρήματα ενώ άξιο απορίας είναι το γεγονός οτι χρηματοδοτήθηκαν κερδοσκοπικού χαρακτήρα και σκοπου ακαδημίες.

Κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να πεί οτι η κατανομή των χρημάτων με αυτό τον τρόπο έγινε για ψηφοθηρικούς λόγους αλλά δεν υιοθετούμε.

Αποφασίσαμε λοιπόν να αρνηθούμε ευγενικά την περιπαικτική και φθηνού εντυπωσιασμού κίνηση του κράτους και να δωρίσουμε τα χρήματα στον:  


Σύλλογο Φίλων Ζώων Αριδαίας “ΕΛΠΙΔΑ”


Σίγουρα εκεί τα χρήματα θα πιάσουν τόπο και θα βοηθήσουν τον πρόεδρο Fotis Parastatidis που αγωνίζεται νυχθημερόν για να σώσει απροστάτευτες ψυχές με ανιδιοτελή και αγνά κίνητρα.

Ελπίζουμε η κίνηση μας αυτή να βρεί μιμητές και να ενισχύσει την φιλοζωική συνείδηση των Ελλήνων γιατί η κοινωνική πρόνοια για τα ζώα στην χώρα μας είναι ανύπαρκτη και προς το παρόν η μόνη λύση είναι ατομικές πρωτοβουλίες και δωρεές.


Με τιμή Δ.Σ. Θύελλας Σαρακηνών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365