Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Γέννησε μέσα στο αυτοκίνητό της πάνω στην λεωφόρο Κηφισίας!

Με την βοήθεια πυροσβεστών και αστυνομικών μια γυναίκα έφερε στον κόσμο το παιδάκι της

Για καλή της τύχη από εκεί περνούσαν πυροσβέστες, αστυνομικοί κι ένας γιατρός!


Με την βοήθεια πυροσβεστών και αστυνομικών μια γυναίκα έφερε στον κόσμο το παιδάκι της μέσα στο αυτοκίνητό της στην Λεωφόρο Κηφισίας!


Οι πυροσβέστες που γυρνούσαν από συμβάν και βρίσκονταν στη Λεωφόρο Κηφισίας παρατήρησαν ένα σταματημένο αυτοκίνητο πάνω στην λεωφόρο στο ύψος του Παράδεισου, στο Μαρούσι.


Μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν μία γυναίκα, η οποία εκείνη τη στιγμή γεννούσε. Αμέσως οι πυροσβέστες σταμάτησαν για να βοηθήσουν την γυναίκα, μαζί με αστυνομικούς οι οποίοι και αυτοί είχαν σταματήσει στο σημείο. Το απίστευτο είναι ότι από το σημείο περνούσε τυχαία και ένας γιατρός, ο οποίος και αυτός σταμάτησε στο σημείο για να βοηθήσει την ετοιμόγεννη.


Τελικά, η γυναίκα έφερε στον κόσμο το μωράκι της πάνω στην Λεωφόρο Κηφισίας, ενώ ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε στο σημείο για να παραλάβει τόσο τη γυναίκα όσο και το νεογέννητο μωρό. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365