Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 6/2 Κριός 


Η ρομαντική πρόοδος του δεσμού σου, θα έχει σχέση περισσότερο με τον τρόπο που μεταφέρεις τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου και λιγότερο με αυτά που λες. Μια στοργική ανταλλαγή θα είναι πιο αποτελεσματική, από οποιαδήποτε έντονα συναισθηματική στάση.
Ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνεις ένα διάλειμμα σε οποιαδήποτε συζήτηση, θα μπορέσεις να δεις με αισιοδοξία το μέλλον. Μ’ αυτό τον τρόπο ρυθμίζεις ένα χρήσιμο προηγούμενο, για ισορροπημένες συζητήσεις. Γι’ αυτό συνέχισε έτσι, από δω και μπρος.

ζώδια ταύρος

Η αυθεντική επικοινωνία, θα είναι στην κορυφή της παθιασμένης λίστας με τις προτεραιότητές σου τώρα.
Όμως βεβαιώσου πως θα είσαι ο αληθινός εαυτός σου και δε θα προσπαθήσεις να κάνεις τον κορυφαίο επικοινωνιολόγο στον κόσμο. Θα κερδίσεις επίσης σέξι πόντους, αν καταφέρεις να γίνεις καλύτερη ακροάτρια.
Δείξε τον αληθινό εαυτό σου σε οποιαδήποτε ανταλλαγή και θα δεις πώς αυτό βοηθάει στην ανάπτυξη της ερωτικής σου ζωής.

ζώδια προβλέψεις 06/02 δίδυμοι

Μπορεί να χρειαστεί να ξεπεράσεις κάποια όρια για να πετύχεις την παθιασμένη πρόοδο που επιθυμείς στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερη…η επιθυμία σου να δημιουργήσεις μια τολμηρή ή συναρπαστική σχέση, θα ενταθεί αυτό το διάστημα. Αν είσαι σε σχέση, άφησε ελεύθερη τη φαντασία σου για να δημιουργήσει μια περιπέτεια με τον εραστή σου- ακόμα κι αν προς το παρόν είναι μόνο στο μυαλό σου. Τολμώντας να είσαι διαφορετική, μπορείς να ταξιδέψεις εσένα και τον εραστή σου σε καινούργια μέρη, συναισθηματικά…αλλά και φυσικά!

ζώδια καρκίνος

Μπορείς να προσφέρεις στα ερωτικά σου, αρκετή δημιουργικότητα τώρα. Με τον εραστή σου μπορείτε να συνδεθείτε βαθιά και ουσιαστικά με νέους και συναρπαστικούς τρόπους. Η δημιουργική και παθιασμένη συνεργασία, είναι στα καλύτερά της αυτή την περίοδο! Προετοιμάσου να νιώσεις ευχαρίστηση για ένα τολμηρό σχέδιο που θα δημιουργήσεις με τον εραστή σου… αφού συμφωνείτε και οι δύο γι’ αυτό! 

ζώδια προβλέψεις 06/02 λέων

Το γεγονός πως δεν έχεις φυσική επαφή με το ταίρι σου, δεν είναι λόγος για να εμποδίσει την ιδιαίτερη εγγύτητα ανάμεσά σας τώρα. Ακόμα κι αν η ζωή είναι προκλητική σε άλλες περιοχές της ζωής σου, ο συναισθηματικός σου κόσμος ή η σχέση σου θα μπορέσει να παραμείνει η βασική πηγή άνεσης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να δημιουργήσεις μια γλυκιά ατμόσφαιρα ανάμεσά σας. Και ξέρεις πως έχεις την ικανότητα να το κάνεις. 

ζώδια παρθένος

Μια αργή και σταθερή προσέγγιση στα ερωτικά σου, διασφαλίζει πως θα μπορείς να διαχειριστείς την παθιασμένη πρόοδο της σχέσης σου, με κάθε τρόπο. Μπορεί επίσης να υπάρξουν πολλά οφέλη αν δείξεις μεγαλύτερη υπομονή τώρα, ανεξάρτητα από την κατάστασή της. Όλα αφορούν το παθιασμένο ταξίδι…κι όχι την επείγουσα ανάγκη να διασχίσεις γρήγορα τη «γραμμή τερματισμού». Το αργό, είναι αισθησιακό….και σέξι!

ζώδια προβλέψεις 06/02 ζυγός

Είσαι διατεθειμένη να γνωστοποιήσεις τις σκέψεις ή τα συναισθήματα που έχεις σε κάποιον; Σου φαίνεται ο κίνδυνος πιο ελκυστικός; Είναι πιθανότατα ξεκάθαρη η κατεύθυνση στην οποία σε οδηγεί η καρδιά σου. Αν είσαι ελεύθερη, θα νιώσεις πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις τις αποκαλύψεις σου, στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι σε σχέση, ο αγαπημένος σου θα λατρέψει αναμφίβολα τις προσπάθειές σου. Γι’ αυτό προχώρα! 

ζώδια σκορπιός

Ίσως ο τρόπος με τον οποίο συνδέεσαι διαισθητικά με όσα σκέφτεται και αισθάνεται ο αγαπημένος σου, να σε ωθεί να συμπεριφέρεσαι πιο ανοιχτά μαζί του. Υπάρχει ένας ερωτικός συγχρονισμός ανάμεσα στις ενέργειες και τις διαθέσεις σας. Θα γευτείτε την άνεση, χάρη στην ειλικρινή επικοινωνία μεταξύ σας. Γι’ αυτό πάψε να διστάζεις ή να αγχώνεσαι και κάνε να συμβεί, κάτι ξεχωριστό και αξέχαστο!

ζώδια τοξότης

Ίσως θελήσεις να επιδοθείς σε κάτι έντονο που διευρύνει το μυαλό, με τον εραστή σου. Ωστόσο, θα χρειαστεί να είσαι προσγειωμένη για να μπορείς να διαχειριστείς τις συζητήσεις σας. Θα είναι μάλιστα ιδιαίτερα απαραίτητο αυτό…. αν δεν τον αφήνεις να μιλήσει καθόλου. Γι’ αυτό προσπάθησε να είναι ήρεμες και ισορροπημένες οι μεταξύ σας ανταλλαγές για να βοηθήσεις να ενισχυθεί ή να ανθίσει ο δεσμός σου. Δείξε στον αγαπημένο σου, πόσο καλή ακροάτρια είσαι!

ζώδια αιγόκερως

Τα ερωτικά σου θέματα, μπορεί να χρειαστούν σοβαρή αντιμετώπιση για λίγο. Αν είσαι ελεύθερη θα ήθελες ο πιθανός εραστής σου, να κατανοήσει τις σκέψεις σου, σχετικά με τα όρια της σχέσης σας. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, το οικονομικό, μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες να συζητήσεις με το ταίρι σου. Όμως όλα αυτά, συμβάλλουν στη δημιουργία ασφάλειας και σταθερότητας. Το να είσαι προνοητική… θα σε βοηθήσει να εξαλείψεις περαιτέρω μελλοντικά προβλήματα.

ζώδια υδροχόος

Θα αισθανθείς εξαιρετικά εμπνευσμένη για να φέρεις θετικές αλλαγές στη σχέση σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι γνωρίζεις τις νέες παθιασμένες δυνατότητες – και είσαι πρόθυμη να περάσεις μια γραμμή για να τις εκμεταλλευτείς. Η χρήσιμη, γειωμένη ενέργεια στηρίζει εκείνες τις αποφάσεις και τις ενέργειες… που την υποστηρίζουν. Εξάλλου όσα βλέπεις για το μέλλον της σχέσης σου, δεν αποτελούν φαντασιώσεις! 

ζώδια ιχθύες

Τα οράματα που έχεις για να κάνεις τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος, θα εμπνεύσουν ιδιαίτερα τον εραστή σου τώρα. Η φιλανθρωπία σου θα έχει παθιασμένες επιπτώσεις στο δεσμό σου. Η αισιοδοξία, η θετικότητα και η συμπόνια σου, μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα για να σε βοηθήσουν να εστιάσεις σε μια ανιδιοτελή αναζήτηση που ζεσταίνει όχι μόνο την καρδιά σου…αλλά και τις καρδιές των άλλων- συμπεριλαμβανομένου του εραστή σου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365