Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Οργισμένη απάντηση Χρ. Χατζηγιαννίδη σε δημοσίευμα

Διαβάστε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Αλμωπίας

Διαβάστε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Αλμωπίας:


Μέντιουμ, Χαρτορίχτρες και επικίνδυνα άσχετοι  μερικοί που ασχολούνται ακόμα με την ενημέρωση.


Η αναφορά μου γίνεται για τον τίτλο που δόθηκε σε blog της περιοχής για μια απόφαση του Δημάρχου Αλμωπιας κ.Χρηστου Μπατση.


Εντύπωση μου προκάλεσε για άλλη μια φορά η απόγνωση κάποιων blogs να προβάλουν ειδήσεις,που δεν έχουν τα κότσια και τον επαγγελματισμό πριν κρίνουν το τι θα γράψουν να ρωτήσουν τους αρμόδιους.(παλαιότερα όχι μόνο δεν γράφανε την κρίση τους,γράφανε ακριβώς ότι τους δίνανε να γράψουν )


Για άλλη μια φορά βέβαια την πληρώνει ο κόσμος που διαβάζει ψέματα σε κάθε λέξη γραμμένη από ανθρώπους χωρίς ντροπή και τόλμη, κρυμμένοι πίσω από μια οθόνη.


Στο θέμα μας όμως.

Αρχικά δεν αφαιρέθηκαν ”αρμοδιότητες“ , αλλά αρμοδιότητα από τα καθήκοντα μου ως αντιδήμαρχος.


Τα καθήκοντα της άρδευσης λοιπόν για την οποία αναφέρεται η απόφαση δημάρχου είναι ένα κομμάτι που αφορά όλους τους αιρετούς καθώς όλοι μας σαν παράταξη συμβάλουμε ώστε η αρδευτική περίοδος να κυλήσει χωρίς προβλήματα.


Το ότι την διαχειρίζεται ένας λοιπόν στα 

”χαρτιά”, είναι καθαρά τυπικό.

Όλοι είμαστε κοντά στον πολίτη!


Προσωπικά σαν αντιδημαρχος Δημ.ενοτ.Εξαπλατανου όπως και περισυ συνέβαλα από την θέση μου με μια άριστη συνεργασία με τον Κ.Σελκο ο οποίος είχε την αρμοδιότητα.


Τον Σεπτέμβριο σχεδιάσαμε , δρομολογήσαμε και  αποφασίσαμε όλοι μαζί να συμπεριληφθεί η άρδευση στο δικά μου καθήκοντα.


Από τον Σεπτέμβριο έως και σήμερα όμως αλλάξανε αρκετά πράγματα ,βγήκαν άλλες προτεραιότητες που απαιτούν ετοιμότητα και γρήγορα αντανακλαστικά σε ότι αφορά τις ήδη αρμοδιότητες μου.


Για αυτόν τον λόγο ,αποφασίσαμε πάλι όλοι μαζί ως παράταξη, να μεταφερθεί η αρμοδιότητα πάλι στον κ.Σελκο  ο οποίος την είχε και περισυ.


Μπαίνω στην διαδικασία λοιπόν να γράψω στον κόσμο την αλήθεια γιατί δεν πρόκειται να ανεχτώ τα ψέμματα και τον αποπροσανατολισμό κάποιων αστείων νεαρών απέναντι στους πολίτες της ΑΛΜΩΠΙΑΣ.


Αντί να παίζουνε κρυφτό λοιπόν και να κάνουν τις χαρτορίχτρες μερικοί, όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να ενημερώσει τον κόσμο , πριν γράψει την αμπελοφιλοσοφία του , σε ότι αφορά την δημοτική αρχή , αν έχει “δημοσιογραφικά ” κότσια να έρθει να κάνει τα ερωτήματα και ας βγάλει τις απαντήσεις στην δημοσιότητα και όχι την άσχετη κρίση του.


Αν θέλετε κάποιοι να καταγράφετε το ορατό και σε όλους προσιτό απλώς και μόνο για να το μάθουν και άλλοι, τότε ο καθένας με ένα κινητό τηλέφωνο που βιντεοσκοπεί, ηχογραφεί, φωτογραφίζει θα ήταν δημοσιογραφος και θα άρχιζε να γράφει.


Η επαγγελματική αξία του δημοσιογράφου  είναι ανάλογη της σπουδαιότητας και της αξιοπιστίας των πηγών του, των ανθρώπων που του δίνουν πληροφορίες για όλα όσα είναι και δεν είναι δημόσια. 


Όποιος λοιπόν δεν κατάλαβε τι είπα παραπάνω ,πριν κρυφτεί πίσω από την οθόνη του και γράψει πάλι απλά για να παραπλανήσει τον κόσμο με ψέματα να πάρει για τις απορίες του στον Δήμο να ενημερωθεί και μετά να αρχίσει να γράφει.



Μέντιουμ,Χαρτορίχτρες και επικίνδυνα άσχετοι μερικοί που ασχολούνται ακόμα με την ενημέρωση. Η αναφορά μου γίνεται για...

Δημοσιεύτηκε από Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας Χατζηγιαννίδης Χρήστος στις Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

8 σχόλια:

  1. Μπράβο σου πολύ σωστό σε βρίσκω και μυαλωμενο.ο κόσμος θέλει ενημέρωση και σωστή πληροφόρηση.η κρίση του καθενός είναι απλώς κρίση δεν μας ενδιαφέρει .ο καθένας αξιολογεί και κρίνει οποιαδήποτε ενέργεια δημοσίου προσώπου.αποψη μου πριν από κάθε είδηση από προβάλλεται καλό είναι να διασταυρώνεται πρώτα.και βέβαια δεν μιλώ μόνο για το θέμα του άρθρου αλλά για όλα αυτά που αφορούν την Αλμωπία μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα ρε Χρήστο,αυτοί ενδιαφέρονται για σένα και εσύ τους μαλώνεις,τόσο που σε αγαπάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πόσα χρήματα παίρνει ένας αντιδήμαρχος? 500? 600 ευρώ? αρκετά καλά για χόμπυ !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Χατζηγιάννη σωστό θα ήταν να μη ζητούσατε να πάρετε την άρδευση για λόγους πολιτικής, γιατί χρειάζεται κ λίγη γνώση κ από όσο ξέρω εσείς από χωράφια δεν γνωρίζετε, άξιος ο κύριος Σελκος που δεν άφησε κανέναν χωρίς να προσπαθήσει τουλάχιστον να λύση κάθε θέμα, οπότε σωστή απόφαση να ασχοληθεί πάλι με την άρδευση ο κύριος Σελκος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το θέμα είναι να γίνουμε Ευρωπαϊκός Δήμος .Με χωράφια κλπ ασχολούνται ως δεύτερη δουλειά όλοι.Πρόγραμμα χρηματοδότησης πάρκων δεν μπορεί να βρει ο Δήμαρχος ? τόσο μετριότητα πεθαίνεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί ο Γιάννης μος ξέρει από χωράφια?Αυτό είναι το θεμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δλδ ο Υπουργός ανάπτυξης έχει χωράφια και γνώσεις και έγινε υπουργός... Γιδιαααα, μας αξίζει ότι τραβάμε!! Χατζ είσαι από τους λίγους αξιόλογους στον τόπο μας, ότι κάνεις το κάνεις εξαιρετικά και έτσι συνέχισε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό για τόν πολίτη πολύ μου άρεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365