Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Αριδαία: Προβληματισμένοι για τον καινούργιο φωτισμό του πεζοδρόμου Παρούτογλου και Τσαρκνιάς

Για το θέμα απάντηση ο Γιάννης Κετικίδης

Προβληματισμένοι εμφανίστηκαν για το νέο φωτισμό του πεζοδρόμου της Αριδαίας οι κύριοι Παρούτογλου και Τσαρκνιάς, στο εν εξελίξει Δ.Σ. Αλμωπίας.


Συγκεκριμένα ανάφεραν πως ο φωτισμός δεν είναι επαρκής και ρώτησαν αν θα υπάρξει κάποια άλλη παρέμβαση.


Για το θέμα απάντηση ο Γιάννης Κετικίδης, ο οποίος τόνισε πως τα συγκεκριμένου τύπου φώτα έχουν τοποθετηθεί και σε πολλές πόλεις και δεν αναμένεται να γίνει άλλη παρέμβαση.


Στην συνέχεια τον λόγο πήρες ο κ. Προκοπίδης, ο οποίος τόνισε τις ελλείψεις που υπάρχουν στον φωτισμό άλλων οδών της Αριδαίας.

3 σχόλια:

  1. Όταν το γούστο ξεχείλιζει. Μια ασχήμια όλη η Αριδαία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνώμη μου, να προσλάβει ο δήμος με δίμηνα καντηλαναύτες να ανάβουν καντήλες κατά μήκος του "πεζόδρομου" που περνούν τα αυτοκίνητα, να ξεπλυθεί και καμία ψήφος παραπάνω. Επίσης κάθε φορά που ανάβουν τις καντήλες να βγαίνουν φωτογραφίες και να τις ανεβάζουν ουτωσόστε να βλέπουμε όλοι το τεράστιο έργο που προσφέρουν με υπεράνθρωπες προσπάθειες και κίνδυνο της ζωής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίος ο φωτισμός μπράβο στον μελετητή επιτέλους ομόρφυνε η Αριδαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365