Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Χαρδαλιάς σε αθλητές - προπονητές: "Κάντε υπομονή"

Αναλυτικά όσα ανέφερε

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορονοϊό, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων δεν εξέτασε σήμερα (05/02) τα αιτήματα για επανέναρξη των αθλητικών πρωταθλημάτων ζητώντας από τους αθλητές να κάνουν υπομονή.


Το μεσημέρια της Παρασκευής εκατοντάδες αθλητές και προπονητές από όλα τα αθλήματα βρέθηκαν στο Σύνταγμα όπου και διαδήλωσαν ζητώντας την άμεση επανέναρξη των πρωταθλημάτων τους.


Λίγες ώρες αργότερα τους ζητήθηκε να κάνουν ξανά υπομονή. Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας τόνισε πως δεν εξετάστηκε κανένα από τα αιτήματα που υπήρξαν από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων.


Μάλιστα, ζήτησε από τους αθλητές να κάνουν υπομονή και ευχήθηκε να καταστεί εφικτό τις αμέσως επόμενες ημέρες να εξεταστούν τα αιτήματα που έχουν κατατεθεί.


Αναλυτικά όσα ανέφερε: "Λόγω της επιδημιολογικής εικόνας και της διεξοδικής συζήτησης που έγινε δεν συζητήθηκαν άλλα θέματα και αιτήματα των υπουργείων όπως αυτά του υπουργείου αθλητισμού που αφορούσαν στην επανεκκίνηση περισσοτέρων αθλητικών και όχι μόνο δραστηριοτήτων.


Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε τον προβληματισμό και τις επιπτώσεις οικονομικές, αγωνιστικές αλλά και ψυχολογικές στον ερασιτεχνικό αθλητισμό που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας. Ζητούμε όμως υπομονή. Ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα τις επόμενες ημέρες και να έχουμε νέα για την αθλητική οικογένεια της χώρας μας"

3 σχόλια:

  1. Κύριε χαρδαλια πόσο υπομονή να κάνουμε για να μάς πείτε πότε θα ξεκινήσει η F/L ή εκτός και εάν μάς το πάτε για την καινούρια ποδοσφαιρική σεζόν πού θα είναι Β εθνική με δύο ομίλους. Υστερόγραφο μην μάς δουλεύετε κύριε χαρδαλια και λοιποί λοιμωξιολογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούστε τι διάβασα όσα είπε άλλος απίστευτος ο υφυπουργός μαυρωτας ότι να καναμουμε υπομονή ανεβήκαμε την ανηφόρα, ναι αλλά τώρα μην μας πάρει προς τα πίσω και δεν θα έχει σταματιμο. Κάτι τελευταίο κύριοι τής κυβέρνησης θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απευθυνομενος προς τον ΠΣΑΠ πρώτα να μην χύνεται κύριοι κροκοδιλεια δακρια διότι είστε κι εσείς υπεύθυνη για την τότε διακοπή των πρωταθληματων που προτείνατε στις 12 Μαρτίου του 2020 και ο επόμενος πού είναι υπεύθυνος είναι ο κύριος λεουτσακος που ενδιαφέρθηκε μόνο για την F/L2.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365