Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Τοποθέτηση Λ. Προκοπίδη για τον φωτισμό σε βασικές οδικές αρτηρίες της Αριδαίας

Διαβάστε την ανάρτηση του Δ.Σ. Λάκη Προκοπίδη

Διαβάστε την ανάρτηση του Δ.Σ. Λάκη Προκοπίδη:


Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 9ης Φεβρουαρίου 2021, έθεσα το θέμα της έλλειψης φωτισμού τις νυκτερινές ώρες σε βασικές οδικές αρτηρίες της Αριδαίας.


Ο Δήμος, εδειξε τα αντανακλαστικά του στην οδό Κωνσταντινουπόλεως(πίσω από Κ.Υ.). Αντικατέστησε τα σπασμένα φωτιστικά και φωταγωγήθηκε όλη η περιοχή.


Δεν συνέβη το ίδιο και στην Κ.Γαρέφη και Λ. Πασσιά, όπου τα προβλήματα με τον φωτισμό παραμένουν και φωτιστικά αιωρούνται με κίνδυνο ατυχήματος.




3 σχόλια:

  1. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ.........Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΤΡΙΑ ΧΩΡΙΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε ενημέρωσες τον πρόεδρο του χωριού σου; Αν τον ενημέρωσες και δεν έκανε τίποτα, τότε βγαλτον στη σέντρα. Οι δημότες πρέπει να είναι ενεργοί.

      Διαγραφή
    2. Η αγανάκτηση η ίδια φίλε.... Σε όλα τα χωριά το ίδιο σκηνικό..... Σκοτεινό τοπίο

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365